Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú a buszon, de szinte megközelíthetetlen. Mit tegyek?
Létesíts vele szemkontaktust, majd mosolyogj rá többször, ha kell naponta.Velem is volt ilyen hogy egy lány a buszon rám mosolygott folyton meg szemeztünk de nem mertem közeledni hozzá így nem lett semmi:D Te ne kövesd el ezt a hibát.:)Sok sikert
19f
Menj oda hozzá, és kérdezd meg pl. azt, hogy mennyi az idő?, tudom, hogy nehéz, de ez sajnos nem fog másképp menni. Esetleg próbálj odamenni (ha van ilyen), akivel szóbaáll és próbálj megtudni róla ezt azt. Ennyit tudtam segíteni, ha eszembe jut még valami, akkor leírom.
266
Mi fogott meg benne?:)
Derítsd ki hogy melyik suliba jár, és ha abban a suliban van ismerősöd, akkor ülj mellé a buszon és kérdezd meg hogy nem ismeri e az ismerősöd véletlenül, vagy csak simán ülj mellé a buszon, abból már biztosan rájön hogy tetszik neked, és lépni fog.
Meglepne ha lépne utána. Ha a mosoly után is olyan volt, meg amit leírt róla, eléggé zárkózottnak tűnik. Igaz, egy próbát megér.
Nem kell megkérdezni, hogy mennyi idő, simán kérdezd meg h ő meg suliba jár stb stb. ha visszakérdez, akkor az már egy nem rossz pont. ha nem, akkor sajnos... :-S ha meg annyira félénk h visszakérdezni se mer, akkor meg semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!