Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy fiú a buszon, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú a buszon, de szinte megközelíthetetlen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Először is: már rég tetszett valaki úgy,hogy folyton csak rá gondoljak,és hogy kedvem legyen akár összejönni vele,vagy csak beszélgetni.A fiúval egy városban lakunk,és egy városban tanulunk.Hétfőn ugyanazzal a busszal megy,mint én,és néha azzal is megy haza,amelyikkel én.Néhány évvel (sztem max. 3-al) fiatalabb nálam,elegánsan öltözködik (ami fiúnál sztem elég ritka,főleg ilyen fiatalnál,szóval mintha csak egy kosztümös filmből lépett volna ki:),elég félénknek,visszahúzódónak látszik.Fogalmam sincs amúgy,hoy hívják (mások se nagyon ismerik),már próbáltam keresgélni utána,semmi sikerrel.Amúgy udvarias is,mindig előreenged,nézni viszont nem sokat néz rám,meg más lányokra se nagyon...Senkivel sem beszélget,és a buszon is mindig leghátra ül,ha nincs hely,inkább áll,szóval elég megközelíthetetlen.Egyszer rámosolyogtam,de csak azért,mert úgy megörültem neki,erre nézett egy darabig,majd folytatta a felszállást...Az a baj,hogy én sem vagyok kezdeményező típus,egyáltalán.Tudom,hogy ez baj,már veszítettem is el egy fiút emiatt,de nem tudok mit csinálni vele.Viszont azt is tudom,hogy nem sok ilyen fiú mászkál az utcán,és nem mostanában fogok olyasvalakit találni,aki így néz ki(mert ugye a belső tulajdnságait nem tudom).Szóval mit tegyek? Hagyjam a fenébe? Ja,és mostanában biztos nem fogom látni,nert vizsgaidőszak lesz...:(
2009. dec. 8. 20:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Te vagy az a lány?? Nemár.. Legközelebb nyugodtan gyere hozzám:O
2009. dec. 8. 20:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ha nem kezdeményezel, akkor ez el fog úszni, ez 99%, sajnos.
2009. dec. 8. 20:44
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi első válaszoló,nagyon humoros volt:) Na hogy nézek ki,ha én vagyok? :D
2009. dec. 8. 20:59
 4/13 A kérdező kommentje:
2.válaszoló: rámosolyogtam,de nem reagált...
2009. dec. 8. 21:00
 5/13 anonim ***** válasza:

Létesíts vele szemkontaktust, majd mosolyogj rá többször, ha kell naponta.Velem is volt ilyen hogy egy lány a buszon rám mosolygott folyton meg szemeztünk de nem mertem közeledni hozzá így nem lett semmi:D Te ne kövesd el ezt a hibát.:)Sok sikert

19f

2009. dec. 8. 21:28
 6/13 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá, és kérdezd meg pl. azt, hogy mennyi az idő?, tudom, hogy nehéz, de ez sajnos nem fog másképp menni. Esetleg próbálj odamenni (ha van ilyen), akivel szóbaáll és próbálj megtudni róla ezt azt. Ennyit tudtam segíteni, ha eszembe jut még valami, akkor leírom.

266

2009. dec. 8. 21:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Jó,de ez a mennyi az idő,olyan lejárt dolog,főleg,mert az összes megállóban van óra,plusz manapság mindenkinek van mobilja,amin megnézheti...
2009. dec. 8. 21:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Mi fogott meg benne?:)

Derítsd ki hogy melyik suliba jár, és ha abban a suliban van ismerősöd, akkor ülj mellé a buszon és kérdezd meg hogy nem ismeri e az ismerősöd véletlenül, vagy csak simán ülj mellé a buszon, abból már biztosan rájön hogy tetszik neked, és lépni fog.

2009. dec. 8. 21:43
 9/13 anonim ***** válasza:

Meglepne ha lépne utána. Ha a mosoly után is olyan volt, meg amit leírt róla, eléggé zárkózottnak tűnik. Igaz, egy próbát megér.

Nem kell megkérdezni, hogy mennyi idő, simán kérdezd meg h ő meg suliba jár stb stb. ha visszakérdez, akkor az már egy nem rossz pont. ha nem, akkor sajnos... :-S ha meg annyira félénk h visszakérdezni se mer, akkor meg semmi értelme.

2009. dec. 8. 22:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok, ha nem mosolygott vissza akkor vagy sz.r napja volt, vagy csak nem tetszel neki. Ne bénázz, menj oda hozzá. Mit veszíthetsz?
2009. dec. 8. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!