Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért utáltok? MIÉRT?
Most lettem 18 éves.Magas vagyok,sportos,ápolt,átlagos arcú,kedves,normális.Sokrétű az érdeklődésem,hangszeren játszom,táncolok is.
De sose vonzódott hozzám egy lány sem,mindenki leráz.Most is megismerkedtem táborban egy aranyos,kedves lánnyal,teljesen jól beszélgettünk,táncoltunk..most pedig már facebookon se válaszol.
Mi baj velem mégis?
18/F
Csak segíteni próbáltam.
Bár most kiderült, hogy alábecsülöd magad, ez a baj, ne legyél kishitű.
milyen aranyosak vagytok, hogy lepontoztok meg #1
közben meg egy önsajnáltató rinyagép a gyerek, ami már az első mondatából kiderült..
Na nézzük:
1-es én nem pontoztalak de örülök hogy ennyire ismersz.
A tánc és zene mióta lányos dolog? Atyaég.
De egyébként a legkevésbé sem vagyok lányos se belsőleg se külsőleg.
Őszintén nem tudom.. Így elsőre semmi gond nincs veled, sőt, én nagyon szeretek táncolni, ezért nagyon örülök, ha a srác is tud és szeret is.. Persze nem feltétel, de jó pont.
Nem a te korosztályod vagyok, szóval nem valószínű, hogy hasznos a válaszom, nem ismerem a korodbeli lányok gondolkodását..
Mindenesetre ha most gondod is van a csajozással, 2-3-4 év múlva szerintem már nem kéne, hogy legyen. Magamból kiindulva legalábbis.
Ez a rossz fiús dolog meg akkora baromság..bár szerencsére a legtöbben kinövik.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!