Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért utáltok? MIÉRT?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért utáltok? MIÉRT?

Figyelt kérdés

Most lettem 18 éves.Magas vagyok,sportos,ápolt,átlagos arcú,kedves,normális.Sokrétű az érdeklődésem,hangszeren játszom,táncolok is.

De sose vonzódott hozzám egy lány sem,mindenki leráz.Most is megismerkedtem táborban egy aranyos,kedves lánnyal,teljesen jól beszélgettünk,táncoltunk..most pedig már facebookon se válaszol.

Mi baj velem mégis?

18/F

2014. febr. 11. 22:07
1 2 3
 11/24 Pain for Pleasure ***** válasza:

Csak segíteni próbáltam.

Bár most kiderült, hogy alábecsülöd magad, ez a baj, ne legyél kishitű.

2014. febr. 11. 22:21
 12/24 anonim ***** válasza:
Menj el a barátaiddal bulizni. Egyébként tényleg nem érdekelsz senkit...
2014. febr. 11. 22:22
 13/24 anonim ***** válasza:
Hát...ha állandóan ezen pörögnek a kis gondolataid, hogy "velem senki se foglalkozik" "utálnak engem" az hatással van a kisugárzásodra, az arckifejezésedre. A nők ezt észreveszik, emiatt 5 másodpercnél tovább se figyelnek Rád. Azonban, ha jól érzed magad a bőrödben, vidám vagy, pozitív a kisugárzásod, akkor elgondolkodnak "vajon mitől lehet ilyen magabiztos?" "egész helyes" "kíváncsi vagyok rá" ...stb. stb.
2014. febr. 11. 22:29
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha 10 év múlva is ez lesz a problémád, akkor már mondhatod, hogy utálnak a lányok. Most inkább úgy fogalmaznék, hogy még nem találtad meg azt a stílust és önbizalmat, ami a lányoknak bejön.
2014. febr. 11. 22:43
 15/24 anonim ***** válasza:

milyen aranyosak vagytok, hogy lepontoztok meg #1

közben meg egy önsajnáltató rinyagép a gyerek, ami már az első mondatából kiderült..

2014. febr. 11. 23:07
 16/24 anonim ***** válasza:

15-ös

adj 1 pacsit :DD

2014. febr. 11. 23:23
 17/24 anonim ***** válasza:
Ne akard annyira! Ez a titka!! Mondok egy hülye példát. Ha egy nőn túl sok smink van az rémisztő. Ha nagyon akarod és már túl sok vagy akkor az is rémisztő és hülyének látszol. Egy férfi ne a lányos dolgokról beszéljen tánc, zene, Hanem fiús dolgokról. Hordj vagány ruhákat és próbálj egy kicsit vagányabb fiúsabb lenni és a legfontosabb ne akard annyira.
2014. febr. 12. 07:32
 18/24 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Barátkozz, legyenek fiú haverjaid is és ne a nyomi fajtából.
2014. febr. 12. 07:35
 19/24 A kérdező kommentje:

Na nézzük:

1-es én nem pontoztalak de örülök hogy ennyire ismersz.

A tánc és zene mióta lányos dolog? Atyaég.

De egyébként a legkevésbé sem vagyok lányos se belsőleg se külsőleg.

2014. febr. 12. 08:09
 20/24 anonim ***** válasza:

Őszintén nem tudom.. Így elsőre semmi gond nincs veled, sőt, én nagyon szeretek táncolni, ezért nagyon örülök, ha a srác is tud és szeret is.. Persze nem feltétel, de jó pont.

Nem a te korosztályod vagyok, szóval nem valószínű, hogy hasznos a válaszom, nem ismerem a korodbeli lányok gondolkodását..

Mindenesetre ha most gondod is van a csajozással, 2-3-4 év múlva szerintem már nem kéne, hogy legyen. Magamból kiindulva legalábbis.

Ez a rossz fiús dolog meg akkora baromság..bár szerencsére a legtöbben kinövik.

23N

2014. febr. 12. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!