Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy becézzen a barátotok? Mik azok amiket szerettek és mik amiket utáltok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 16:12
1/6 anonim válasza:
Ez magától alakul. Nincs ilyen, hogy "szeretek" vagy "nem szeretek" egy bizonyos becézést. Minden kapcsolatban kialakul magától.
2/6 anonim válasza:
Nem szeretem: cica, szívem, kicsim, drágám.
3/6 anonim válasza:
a cicát és a bébit egyáltalán nem szeretem
4/6 anonim válasza:
En egyedul a ,,cica,, nem szeretem..
De sztem is ez hogy ki hogy szolitja a parjat
5/6 anonim válasza:
Eddig minden kapcsolatomban volt egy megszokott becézés, ami csak arra volt jellemző.. Persze nem mindig csak úgy szólított, de ami rendszeres volt, az csak az az egy volt. És egyik sem egy "tipikus" becenév volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!