Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért utáltok? MIÉRT?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért utáltok? MIÉRT?

Figyelt kérdés

Most lettem 18 éves.Magas vagyok,sportos,ápolt,átlagos arcú,kedves,normális.Sokrétű az érdeklődésem,hangszeren játszom,táncolok is.

De sose vonzódott hozzám egy lány sem,mindenki leráz.Most is megismerkedtem táborban egy aranyos,kedves lánnyal,teljesen jól beszélgettünk,táncoltunk..most pedig már facebookon se válaszol.

Mi baj velem mégis?

18/F

2014. febr. 11. 22:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
0%

Őszintén?

Kit érdekelsz...-.-"

2014. febr. 11. 22:08
 2/24 anonim ***** válasza:
Az hogy nem vagy az a tipikus rossz fiú. Amúgy én is ebben a cipőben járok csak a paraméterek nem stimmelnek mert 7 évvel idősebb vagyok meg nem játszom hangszeren meg nem is táncolom. Mondjuk volt egy 4 éves kapcsolatom aminek tőbb mint egy éve vége lett de azóta semmi akár hogy próbálkozom én is. :S
2014. febr. 11. 22:09
 3/24 anonim ***** válasza:
lehet túl nyomulós vagy
2014. febr. 11. 22:09
 4/24 anonim ***** válasza:

ember,mintha magamat hallanám.

a leírás alapján külsőre,belsőre egy az egyben ilyen vagyok.

még minden lány totál sz@rik rám...

2014. febr. 11. 22:10
 5/24 anonim ***** válasza:

véletlenül nincs a hátadra írva h: lányok ne közeledjetek?

ha nincs akkor a hiba benned van....

meg kell találnod azt a stílust amivel leginkább ki tudod magad fejezni a lányok felé.... és sorolhatnám még h mit kéne enned de nincs kedvem :D

2014. febr. 11. 22:11
 6/24 A kérdező kommentje:
Gondolom hogy bennem van a hiba.
2014. febr. 11. 22:13
 7/24 Pain for Pleasure ***** válasza:
Talán az a baj, hogy túl görcsösen próbálkozol. Először csak ismerkedj a lányokkal és ha látod, hogy érdeklődnek irántad, akkor fokozatosan közeledj hozzájuk. Ha meg vissza utasít valaki, gondolj arra, hogy van olyan lány, aki a két kezét összetenné egy olyan fiúért, mint te. Sok sikert! :) Még fiatal vagy, nem kell elkeseredni.
2014. febr. 11. 22:13
 8/24 A kérdező kommentje:
Nem ezen görcsölök,ismerkedni szoktam.
2014. febr. 11. 22:15
 9/24 A kérdező kommentje:

Csak éppen SENKIT se érdeklek.

A mondatod másik fele akkora kamu hogy kiüti monitort,bár aranyod.

2014. febr. 11. 22:16
 10/24 anonim ***** válasza:
de ha senki nem érdeklődik...ez a baj velem is.egyszerűen senkit nem érdekel,hogy mi van velem.
2014. febr. 11. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!