Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért utáltok engem?
Bocs ha nyafogós a hangnem:D
Szóval fiú vagyok,mindjárt 18 éves és a problémám hogy egyszerűen teljes mértékben semmibe vesznek a lányok.Régen rondácska voltam és gyerekes ez tény.Most viszont már magas vagyok,sportos testű,jól öltözöm,kedves vagyok,van humorom is,jól táncolok..nem vagyok jóképű de ronda sem.De a lányok teljesen hidegek velem.Még barátság szempontjából is.Tavaly például jól összebarátkoztam egy lánnyal,átsegítettem egy nehéz időszakon.Mostanra-elnézèst-de le sz*r.Mintha utálnának a környezetemben lenni.
Mi lehet a baj velem? 17/F
az is lehet,hogy csak rossz embereket ismersz,másoknak bejönnél
amúgy mindenkinek más a jó öltözködés mivel más a stílusunk
amúgy:amiket leírtál azokat te gondolod magadról,vagy mások is mondták?
nagyon nem mindegy hogy ki lát ilyennek
Azért jópár embert ismerek különféle társaságokból-elég valószínűtlen hogy pont ezek közül senkinek se tetszem..
Mit lehet ezeken beképzelni? Magas vagyok,sportos stb. Ezt én is látom de más is mondta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!