Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Mit utáltok egy beszélgetésben?
Ha felhozza az exeit, érdeklődik az exeim iránt(hogy fűz-e hozzájuk még vmi)
L18
Szerintem azt utálják, hogy a férfi nem beszél. :D vagy ha épp szóf*sása van a lánynak (mikor nem?), akkor meg az a baj, ha beszél a férfi. :D
21L
Hát, én pl utálom ha több fiúval beszélgetek, és elkezdenek "malackodni" :D Mármint ilyen szexuális tartalmú dolgokról beszélgetni, vagy hogy xy lány jól néz ki. Az sz*r. Most így hirtelen ez jut eszembe.
20/L
Azt utálom egy beszélgetésben ha a beszélgető partnerem állandóan ŐŐŐŐŐ -zik. főleg ha a tévében hallom egy riport közben...
ŐŐŐŐŐŐŐ holnap jó idő lesz.ŐŐŐŐŐŐ megyünk strandra?ŐŐŐŐŐŐ nem tudom Tibi ott lesz-e-ŐŐŐŐŐŐ mi a baj?ŐŐŐŐŐŐ
Ki ráz a hideg tőle,komolyan...
Engem az tud zavarni, de ez vonatkozik fiúra és lányra is, ha a beszélgetés nem kettőnkről szól, hanem róla... Semmi mást nem hallgatok, csak hogy ő, csak ő, csak ő...
20L
Az zavar, mikor azt mondja nekem: "mesélj valamit, mondj valamit." mindezt nem azért, mert kussolok, hanem mert neki nincs ötlete.. :S
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!