Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet megcsókolni egy lányt, ha már belemelegedtetek a beszélgetésben, és közel vagytok egymáshoz?
Figyelt kérdés
A következő a helyzet.Most találkoztam elsőnek egy lánnyal,a neten ismertem meg és elkezdtünk ott beszélgetni és volt egy olyan pillanat,mikor vagy 3percen keresztűl csak a szemembe nézett.Én nem néztem folyamatosan a szemébe,mert féltem hogy megutál,nem vagyok valami casanova.Ott voltam vele egészen estig,még sötét lett és akkor már a fejünk is közel volt egymáshoz,meg minden mint a filmekben.Csak az a baj hogy nem történt semmi.Kicsit messze lakok tőlle,ő városban él én meg egy faluban,ezért nem tudok vele találkozni mindig.Már van barátja is,de mikor fent vagyok a messengeren és ő is,akor mindig beszélünk és általában elég jól.Van esély rá,hogy érze valamit irántam?Mert én nagyon szeretem!!!2010. szept. 19. 15:44
1/17 Funktasztikus válasza:
áhh öregem pedig máár a finishbe voltál:D
2/17 anonim válasza:
azt kellet volna tenni a kezed ráteszed a szívére..megöleled megcsókolod de ne smárold le csak simán ajakra.. és mondod hogy szeretlek :)
3/17 Kamuuu válasza:
Bassza meg pedig jó lett volna ha megcsókolod =(
4/17 anonim válasza:
:s lehet azt várja h hozz fel ujabb talit!
De ha van barátja akkor nem hiszem h kellene még próbálkoznod...S:esetleg kérdezd meg a barátjárol..nemtom
5/17 anonim válasza:
Veszett ügynek hangzik.. :s
De kitartás, talán fordul úgy a jó sors hogy kapsz még egy esélyt a lánynál, majd azt használd ki!
De már meglévő kapcsolatba ne kavarj bele, ne legyél köcsög.
6/17 A kérdező kommentje:
neem kavarok közbe,nem vagyok gané
2010. szept. 19. 16:08
7/17 A kérdező kommentje:
de azért fáj,mert sokat sírok utánna,meg azért is hogy ien hülye vagyok
2010. szept. 19. 16:08
8/17 anonim válasza:
te jó ég szégyent hozol a férfi nemre sírsz egy csaj miatt mert az még oké hogy ha a lány sír a pasi után
pl itt vok én nekem is tetszik egy srác rám se sz@rik és nem is sírok állandóan utána (csak néha)de azt se azé teszem mert nem bagózik rám hanem mert másik suliba jár
10/17 anonim válasza:
mi a csillagjegye? és a tiéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!