Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet mesterségesen elnyomni a needységet?
00:49-es vagyok
azt kihagytam, hogy ne akarj mesterségesen bármit is elnyomni, inkább kezdj el élni, csinálni mindenfélét, szóval hagyd, hogy folyjon az élet...ne akarj annyira csajozni/megfelelni az aktuális csajnak...és akkor majd elmúlik a needy-séged is.
"Az a jó, ha határozott és "irányító" vagy, de közben vannak érzéseid."
KÖSZÖNÖM! Végre valaki 1 mondatban összefoglalta, h mi kell a nőknek. Olyan írásokat olvastam, amikben több oldalon keresztül magyarázzák mindezt, különféle evolúciós ösztönökkel meg pszichológiával, erre tessék, valaki leírja pár szóban! :)
"az sosem rossz ha másra is koncentrálsz. nem jó egy dologtól/embertől függni, nehogy megszállottá válj. tégy meg mindent, hogy minél kiegyensúlyozott légy és akkor nem lesz gond."
Köszi a tanácsot! Én is így látom! :) Megy mindenkinek a ZK.
#3. Mármint melyik lányok?
Mert hát ez nem (ez sem) egységes massza ám!
Amúgy őket, mármint akiket kb. ún. "mai lányok"-ként említesz nyugodtan hanyagolhatod sztem!
--De ha neked jobb ez a fajta mesterkéltség, amit leírsz, ám legyen...
És akkor majd jönnek azok a lányok, akik "nem az érzelmekre buknak".
Ezzel a kör bezárul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!