Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet megcsókolni egy lányt, ha már belemelegedtetek a beszélgetésben, és közel vagytok egymáshoz?
óóó hagyál a horoszkóppal.A múltkor azt irta,hogy balszerencsém lessz a héten,azelőrr héten meg valami jót ígért,és mégis mikor a roszat mondja akkor van a jó
igen sírtam,mert nemcsak a lányok szoktak sírni,nem vagyok olyan nagy macsó és a lány se valami nagy bulizós tipusú,bár szeret táncolni
nézd.. van barátom és vannak fiú BARÁTAIM. ezek közül van olyan is akit neten ismertem meg úgy, hogy már volt barátom. tehát attól, hogy mindig beszél veled.. hátnem tudom. :S
ne haragudj, tudom milyen reménytelenül szerelmesnek lenni, de ki kell, hogy ábrándítsalak, szerintem ez a lány barátként tekint rád. :(
Alaposan belezúgtál hallod. Nem szégyen egyébként, ha nem mások előtt könnyezel (gondolom így értetted a sírást). Ha jönni kell, hagy jöjjön.
De igazuk van egyeseknek, addig nem lesz jobb, ameddig nem csókolod meg. Csak emészted magad miatta. Csókold meg, ha úgy adódik, ha nem kezd el hisztizni tuti nyertél. Ha meg kivágja a hisztit, akkor meg jobb is, hogy így történik. Egy-két hét után már kutya bajod nem lesz miatta. Pofára esel, de csinálsz egy bukfencet és keresel másik csajt.
szerintem is neked kéne lépned.
gondolkodj racionálisan. ha te az ő helyében lennél, lépnél? van pasid, meg van egy srác, aki esetleg tetszhet, rámozdulnál? mekkora r*bancnak tartana a srác, ha tudja rólad, h megcsalod a barátodat vele? utána bízna -e benned? viszot ha te lépsz, meglátod a reakcióját, amit úgysem fedhet el, szal kiderül, h ha nem lenne az a bizonyos barát a képben..... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!