Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg kellene bocsátanom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg kellene bocsátanom egy súlyos hibát a menyasszonyomnak csak azért, mert a fiam anyjaként szereti?

Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 16:10
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, ez a rendíthetetlen bizalom egy ideális esetben persze hogy jó és követendő dolog.

viszont én meg pont hogy olyan sok hülyeséget hallok, amikor valakiről kiderül hogy nem is olyan, akinek mondja magát, mármint a saját környezetemben is volt 3 ilyen eset, ott viszont pontosan a rendíthetetlen bizalom lett volna a rossz döntés.

2014. febr. 9. 18:07
 22/36 A kérdező kommentje:
Lehet, viszont most csak az számít, hogy ez esetben mi volt a jó és a rossz döntés. Nem követtem el semmit, az csak belemagyarázás, hogy akár el is követhettem volna.
2014. febr. 9. 18:16
 23/36 anonim ***** válasza:
Na és végül, hogy döntöttél?
2014. febr. 10. 16:59
 24/36 A kérdező kommentje:
Még sehogy, de nagyon a nem felé hajlok.
2014. febr. 10. 19:05
 25/36 anonim ***** válasza:
Ha nem veszed tolakodásnak, majd leírod,hogy hogy döntesz?: ) Érdekelne.
2014. febr. 10. 19:28
 26/36 anonim ***** válasza:
de egyébként azt nem írtad, hogy mennyi ideje történt ez az egész, pedig az szerintem elég fontos. nem mindegy, hogy mondjuk egy hete vagy három hónapja.
2014. febr. 10. 19:31
 27/36 anonim ***** válasza:
Azért, hogy valakit rablással vádoljon meg a rendőrség, nem mindennapos dolog olyanoknál, akik a bűnözés közelében sem voltak soha.
2014. febr. 10. 19:36
 28/36 A kérdező kommentje:

Pénteken derült ki, hogy ártatlan vagyok.

Előző, kulcsom van az üzlethez és nem volt nyoma annak, hogy feltörték a zárat. Persze kiderült, hogy nem az ajtón jutottak be és el is kapták a tetteseket.

2014. febr. 10. 20:22
 29/36 A kérdező kommentje:

Aludtam egyet és úgy döntöttem, hogy végleg megszakítok vele minden kapcsolatot.

Egy újrakezdéshez két ember kell, de én nem érzem úgy, hogy hibáztam volna, ezért nincs min javítanom.

2014. febr. 11. 11:14
 30/36 anonim ***** válasza:

Kívánom, hogy jó döntés legyen!

Végigolvasva, megérthető a dolog: itt egy igen súlyos bizalomvesztés történt. S a jó kapcsolat alapja a bizalom.

Azért köszönd meg neki, hogy törődött a gyerekkel.

2014. febr. 11. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!