Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg kellene bocsátanom egy súlyos hibát a menyasszonyomnak csak azért, mert a fiam anyjaként szereti?
Hogy vihette el a gyerekedet, ha nem vérszerinti szülő?
Nekem sántit a történet.Vagy nem a korrekt esetet irod le.
azért a nőnek is lehettek indokai, nem?
mi van akkor, ha tényleg bűnös vagy. ő nem tudhatta, hogy bűnös vagy-e, csak annyit tudott, hogy szeret.
és mondjuk ha szeretek is valakit, de kiderül róla valami súlyos dolog, nem bizonytalanodok-e el? hogy a jó emberhez készülök-e hozzámenni? hiszen felnőtt emberek nem bíznak meg vakon senkiben (jó esetben). Az más dolog, hogy persze támogatni kell egymást. De lehet, hogy úgy érezte hirtelen, hogy csapdába került, és végig félreismert téged, nem is az az ember vagy, akit ő szeretett. Mondjuk teszem azt, mi lett volna, ha egyszer csak mindenki azt állítja a menyasszonyodról, hogy korábban prostituált volt, és mondjuk egyszercsak elvitték volna a rendőrök valami ezzel összefüggő ügy miatt. Vajon hittél volna-e neki, ha mindenki, őrajta kívül, beleértve a rendőröket is, ezt állítja. ez csak egy példa. de lehet, hogy te is elkövetted volna azt a hibát, hogy elbizonytalanodsz, összezavarodsz. Főleg, ha esetleg már volt olyan a múltadban, hogy átvertek. Akkor úgy érezted volna, hogy na, még egy ember, aki átvert, megint tévedtem. Vagy, ha mondjuk a családod és az összes ismerősöd is ellene beszélt volna. Akkor ki tudtál volna-e tartani mellette.
Én megértem, hogy neked akkor egy bástyára lett volna szükséged, mikor bajban voltál. de nő lévén, megértem a menyasszonyodat is, hogy hirtelen megijedt. Az mindenesetre nagyon becsülendő, hogy annak ellenére, hogy összetört a beléd vetett hite, a gyerekedet magához vette. Ez mindenképp nemes lélekre vall.
A rendithetetlen bizalom a másikban az amiből kiderül, hogy együvé tartoznak e vagy sem.
Nem azt mondom, hogy ne vizsgáld felül a döntésedet, csak azt, hogy megértem, és én is igy döntenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!