Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, tudnátok együtt élni egy olyan férfival, aki kötelességtudatból gondozza a balesetben súlyos agykárosodást szenvedett volt feleségét?
én csak becsülni tudom az ilyet, hatalmas kitartást neked!
a sors fizesse vissza mindezt, amit a párodért teszel, ha komoly a kérdés, és nem FAKE!
Ez nagyon rendes dolog.
De 0-24-ben,vagy csak ránézel néha?
Nagyon nagyon nehéz ügy.
Viszont magamból indulok ki, én sosem várnám el, SŐT nem akarnám, hogy a társam egy ilyen dolog után rámáldozza az életét.
Fontos lenne, hogy a férfi döntést hozzon, hogy tényleg elhagyja a beteg párját hogy egy újat keressen.
Ha a nő értelmileg sérült, akkor is tudomására lehet hozni egy szakítást, és elhagyni szépen.
Gondoskodni pénzzel is lehet, azzal, hogy megszervezi az ember a beteg ellátását.
A személyes jelenlét, állandó gondozás viszont a párkapcsolat fenntartását jelenti, még ha hivatásos ápoló volna is a férfi. Ha viszont szakítani akar, még ha szakmája szerint kompetens is mást fogadna fel maga helyett. De ilyen esetben is a gondoskodás az eredeti család dolga volna inkább, melybe a férfi anyagilag, kvázi asszonytartás címén besegítene, beleadhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!