Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg soha sem lesz diplomám, és jogosítványom a súlyos lelki/idegi betegsége (i) m miatt. Kíváncsi lennék, hogy ez mennyire hátráltatja a "barátnőszerzést"?
Gyakran gondolkodom úgy is, hogy "örülök, hogy élek, nemhogy még barátnőm legyen".
20 és fél éves vagyok.
Basszus nem kell diploma, szerezz egy jó szakmát! Amiből biztos megélhetésed lesz. Azzal mi van? Jogsi se kell.
De mi a gondod? Milyen az életed? nem mind1...
Asperger-szindróma-autizmus, paranoia, kényszerbetegség, skizofrénia,... és még egy-kettő betegség.
Az évek során a pszichiáterek ezeket a betegségeket állapították meg nálam. Néhány évig alaposan be is voltam gyógyszerezve, és sokat tartottak bent idegpszichiátrián. Úgy érzem, minden napom szenvedés, már nem bírom sokáig.
Mmhm igen, az első kettő nem sokat dob a latba, neked inkább mentális problémád van,, éés igazából ebböl jön az első kettő.
Ha jobban éreznéd magad nem paráznál ezeken és tudnál tiszta fejjel gondolkodni
nem szabad diagnosztizáltatni úgy, hogy papír is legyen róla, sajnos a te életednek annyi, megáshatod a sírodat, nem sok jóval kecsegtet számodra a jövő.
sajnos ez van, nem is tudom miért vetetted magad alá ennek az egész procedúrának, gondolom tájékozatlan vagy/voltál, ez van, nem nagyon tudsz már mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!