Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valószínűleg soha sem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínűleg soha sem lesz diplomám, és jogosítványom a súlyos lelki/idegi betegsége (i) m miatt. Kíváncsi lennék, hogy ez mennyire hátráltatja a "barátnőszerzést"?

Figyelt kérdés

Gyakran gondolkodom úgy is, hogy "örülök, hogy élek, nemhogy még barátnőm legyen".

20 és fél éves vagyok.

2013. nov. 5. 22:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

kérdés: tudsz angolul valamennyire?

Ha igen, akkor ezt nézd meg:

http://www.youtube.com/watch?v=jmJmj9tzPaA

Ha nem, ezt:

[link]

és ezt:

[link]

és esetleg ezt:

[link]

2013. nov. 13. 20:54
 22/29 anonim ***** válasza:
Az az egyik baj, hogy az aspie-k általában olyan fejet vágnak NEM TUDATOSAN!, amiről másoknak az jön le, szomorú/mérges/depis vagyok, még akkor is, ha nem azok. És nem veszik észre azokat a jeleket, amiket a lány küld, ha tetszik neki. Ezt mondja is a csávó a videóban: "I don't look approachable." Mintha az aspie és a neurotipikus elkommunikálnának egymás mellett. DE meg lehet tanulni szakember segítségével a jeleket kódolni! Szóval semmi sincs még veszve! :)
2013. nov. 13. 20:58
 23/29 A kérdező kommentje:

Jártam egy másik (helyi) pszichológushoz is, aki egy időben foglalkozott a problémáimmal, de most "lepasszolt".

Az alaposabb vizsgálataim Debrecenben zajlanak, de csak havi egy alkalommal 50 perc, amely igen kevés.

Köszönöm a linkeket.

Igen, valóban mondták már, hogy "fapofát", és "szomorú fejet vágok".

2013. nov. 13. 22:19
 24/29 A kérdező kommentje:
Bizonytalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy szeretnék-e barátnőt, vagy sem. Néha így érzek, néha úgy. Ez jellemző rám sok esetben. Sorolhatnám a problémáimat, de nem lenne értelme.
2013. nov. 13. 22:23
 25/29 anonim ***** válasza:
Hát, erre talán csak azt tudnám mondani, hogy akkor ezt kellene valahogy eldönteni. Hogyhogy lepasszolt a pszichológusod?
2013. nov. 14. 10:35
 26/29 A kérdező kommentje:
Úgy gondolta, hogy nem tud segíteni, és semmi értelme tovább járnom hozzá. Én is így véltem helyesnek, hogy abbahagyom. Majd, ha lesz "feltűnőbb" eredmény Debrecenben, akkor kell újra jelentkeznem nála.
2013. nov. 14. 11:44
 27/29 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy közben fogok járni helyette egy másik helyi pszichológushoz.
2013. nov. 14. 11:47
 28/29 anonim ***** válasza:

Akkor itt igazából az a gond, hogy Debrecenben túl ritkán foglalkoznak veled. Szerintem kérdezz rá, hogy nem lehetne-e besűríteni, legalább úgy, hogy kéthetente egyszer legyen időpontod.

Sok szerencsét!

2013. nov. 14. 12:20
 29/29 A kérdező kommentje:

Rá fogok kérdezni.

Köszönöm!

2013. nov. 14. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!