Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg kellene bocsátanom egy súlyos hibát a menyasszonyomnak csak azért, mert a fiam anyjaként szereti?
Ha nem tudsz egy kérdést normálisan feltenni, ill. kellő információval ellátni, akkor inkább ne tegyél fel kérdést! 1
A bajodat sem én sem más válaszoló nem tudja megoldani. 2
Ha azt mondanám erre a kérdésre válaszolva, h ugorj a kútba megtennéd?
Nem. Nem a fiad akarja anyául venni, hanem te feleségül.
Ha TE meg akarsz bocsájtani neki, akkor bocsáss meg. Ha nem, akkor pedig tegyél meg mindent, hogy a fiad kárpótold. Ha valóban olyan jólelkű a gyerekkel a nő, akkor jogi úton többféleképp is elintézhető, hogy továbbra is részt vegyen a nevelésében. :)
Nos rendszeres láthatást kell neki engedélyezned, és köteles leszel az anyjához is engedni. Tartsátok a kapcsolatot, és a fiad kapja meg az anyját rendszeresen.
A döntésedet viszont maximálisan megértem, és ha ez megnyugtat: ugyanígy döntenék a helyedben. A párom ha nem mellettem állna ki ilyen esetben, és nem nekem hinne, nálam is eljátszaná minden esélyét annak, hogy még egyszer a páromként tudjak ránézni.
Teljesen megértem, és egyetértek döntéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!