Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg kellene bocsátanom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg kellene bocsátanom egy súlyos hibát a menyasszonyomnak csak azért, mert a fiam anyjaként szereti?

Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 16:10
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Mi az a súlyos hiba?
2014. febr. 9. 16:11
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
erre a kérdésre túl nagy felelősség bármit is válaszolni,pláne ilyen min. infó alapján
2014. febr. 9. 16:12
 3/36 anonim ***** válasza:
Szerintünk márpedig nem súlyos.
2014. febr. 9. 16:15
 4/36 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz egy kérdést normálisan feltenni, ill. kellő információval ellátni, akkor inkább ne tegyél fel kérdést! 1

A bajodat sem én sem más válaszoló nem tudja megoldani. 2

Ha azt mondanám erre a kérdésre válaszolva, h ugorj a kútba megtennéd?

2014. febr. 9. 16:17
 5/36 A kérdező kommentje:
Rablással vádoltak meg, alaptalanul, de ő elhitte, elköltözött és magával vitte a fiamat is. Ez utóbbit csak azért engedtem, mert jobb volt, hogy nem volt otthon, amíg a rendőrséggel volt dolgom, de most, hogy tisztázódtam, már elhoztam. A menyasszonyom könyörög, de nekem eszem ágában sincs szóba állni vele, viszont a fiamnak, aki hat éves hiányzik.
2014. febr. 9. 16:19
 6/36 anonim ***** válasza:

Nem. Nem a fiad akarja anyául venni, hanem te feleségül.

Ha TE meg akarsz bocsájtani neki, akkor bocsáss meg. Ha nem, akkor pedig tegyél meg mindent, hogy a fiad kárpótold. Ha valóban olyan jólelkű a gyerekkel a nő, akkor jogi úton többféleképp is elintézhető, hogy továbbra is részt vegyen a nevelésében. :)

2014. febr. 9. 16:21
 7/36 anonim ***** válasza:

Nos rendszeres láthatást kell neki engedélyezned, és köteles leszel az anyjához is engedni. Tartsátok a kapcsolatot, és a fiad kapja meg az anyját rendszeresen.

A döntésedet viszont maximálisan megértem, és ha ez megnyugtat: ugyanígy döntenék a helyedben. A párom ha nem mellettem állna ki ilyen esetben, és nem nekem hinne, nálam is eljátszaná minden esélyét annak, hogy még egyszer a páromként tudjak ránézni.

Teljesen megértem, és egyetértek döntéseddel.

2014. febr. 9. 16:23
 8/36 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy kell, vagy nem kell, ha úgy érzed, megérdemel ez a kapcsolat még egy esélyt, akkor bocsáss meg, de akkor tényleg bocsáss meg és ne hánytorgasd a múltat. Ha meg úgy érzed, nem tudsz megbocsátani, vagy nem érdemli meg, vagy nem ér meg még egy próbát, akkor zárd le tisztán és véglegesen a kapcsolatot.
2014. febr. 9. 16:24
 9/36 anonim ***** válasza:
szerintem ha ez nemrég történt, akkor adj magadnak egy kis időt, és lásd meg, hogy meg tudsz-e bocsájtani vagy sem. mert néha akár hónapok is kellenek, hogy az ember megnyugodjon, és más színben lássa a dolgokat. persze lehet, hogy nem fogod más színben látni, meglátod.
2014. febr. 9. 16:28
 10/36 anonim ***** válasza:
Frissek az indulatok, így nem lehet jól dönteni.
2014. febr. 9. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!