Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S ti mit tennétek a helyemben? :c annyira haragszom magamra emiatt. Bővebben l.
Figyelt kérdés
Volt egy fiúm akivel szakítottam mert borzalmasan uncsi volt és nem merte kimutatni irántam az érzéseit. Nos azóta eltelt 4hónap és össze akarok jönni egy fiúval de csak azért mert az exemet még mindig szeretem és így akarom elhitetni magammal h túltettem magam rajta.:( De nem akarom kihasználni a másik fiút se..ti veletek volt már ilyen? 14/L 15/F2014. febr. 6. 23:24
11/17 A kérdező kommentje:
Am ha annyira olos vagy nézd vissza h a 4.válaszolónak mondtam azaz a 4esnek...-.-
2014. febr. 6. 23:36
12/17 A kérdező kommentje:
*okos (bocs telorol vagyok)
2014. febr. 6. 23:37
13/17 anonim válasza:
nem te vgy a 4.es válaszoló, édesem?
14/17 A kérdező kommentje:
Attol fugg h nezed draga.!:* Ha ugy nezed h ti vagytok a VALASZOLOK es en vagyok aki KERDEZ akkor nem.! Am meg ha csak kotegedni akarsz takarodjal innen. Ha meg van ertelmes valaszodd mondd. De ehhez baromira incsen kedvem.-.-'
2014. febr. 6. 23:40
15/17 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok..mintha ti nektek nem lett vna első szerelmetek..
# 4/15 Időpont ma 23:28
16/17 anonim válasza:
És amúgy inkább beszéld meg az exeddel, hogy próbáljátok meg újra. Ha nem megy sehogy sem, akkor meg nincs értelme erőltetni. De mást sincs értelme emiatt kihasználni. Az hülyeség.Inkább rendezd le magadban a dolgokat. Összpontosíts valami másra.
17/17 Szergej55 válasza:
AZ értelmes emberek az Atlanti-óceán fenekén élnek, vagy hol a tökömben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!