Mit csináljak, ha haragszom magamra és másokra is?
Néha már nagyon elegem van ebből.Az van,hogy egész gyerekkoromban kövér voltam,csúfoltak,elutasítottak, nem nagyon akartak barátkozni velem, sokat voltam egyedül. A szüleim is elfogadták,hogy ez így jó, és nem foglalkoztak velem túl sokat,még az étkezésemre se figyeltek oda,mikor diétázni akartam,akkor se mindig álltak mellém.Elköltöztem,fogytam 30kg-ot. Most se vagyok teljesen vékony sajnos:75kg körül vagyok,és zavar a nagy has,még zsíros test,pedig tornáztam is valamennyit.Most is eljárok gyalogolni,napi 1 órát,de máshoz már nincs túl sok akaraterőm egyelőre.Az étkezésemre figyelek,mindig keresem magamban a hibát, elégedetlen vagyok,erős önkritikám van,hogy miért nem sportolok többet,de lelkileg nem megy több ennek ellenére.
Még mindig azt látom,hogy a többség a teljesen vékony,karcsú lányokat becsüli meg.
Haragszom magamra,hogy igénytelen voltam,bár depressziós is,mert elhanyagoltak a szüleim is,nem foglalkoztak velem,végülis mindegy,akkor sikerült talpraállnom,amikor eljöttem.De akkor haragszom,hogy miért nem volt több erőm,miért nem törődtem magammal jobban,és akkor most nem lennék a küzdelem közepén.
Haragszom másokra,hogy nem foglalkoztak velem,mert kövér voltam,és most meg azért,mert eddig is itt voltam,miért csak most kell észrevenni,amikor már fogytam?
Teljesen megértelek!De a múlton sajnos nem tudunk változtatni,ezt el kell fogadni!Inkább próbálj meg örülni 1kicsit annak hogy így is fogytál,és küzdj tovább hogy elérd az ideális testsúlyod,+bocsáss meg másoknak a hibáikért még ha nehéz is(csúfoltak,szüleid nem figyeltek rád eléggé stb.)
Zárd le a múltat,és a jövőre koncentrálj,és próbálj nem haragudni másokra és magadra,+higgy Istenben és magadban!
Szeretet legyen benned,akkor az életed is jobbra fordul.
23F
En csak annyit mondanek, hogy grat a fogyashoz. Jo uton haladsz.
A haragra meg probalj megbocsajtani az embereknek, meg akkor is ha unfairek voltak. Pont ettol leszel kulonb, mint ok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!