Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Nemrég a barátom bátyja és annak barátnője összeköltözött. Most a barátom, a bátyja és annak barátnője egy helyen laknak. A lány nagyon jó barátnőm, jól kijövünk egymással és szinte mindent megtudunk beszélni, de most mégis féltékeny vagyok rá. Mindig arra gondolok, hogy elveszi a barátomtól azt az időt, amit velem akar tölteni, csak azért, mert ők már régebben is ismerték egymást. Persze a barátom még mindig ugyanannyi időt tölt velem és ugyanúgy szeret, mint azelőtt, de mégis úgy érzem, hogy ha átmegyek, akkor én vagyok az a személy, akit nem látnak szívesen, pedig tudom, hogy ez nem igaz.

Veletek előfordult már ilyen?

Mi lehet ez?

Kell most ez miatt aggódnom?

2014. febr. 3. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi ez? Hülyeség.

„a barátom még mindig ugyanannyi időt tölt velem és ugyanúgy szeret, mint azelőtt, de mégis úgy érzem, hogy ha átmegyek, akkor én vagyok az a személy, akit nem látnak szívesen, pedig tudom, hogy ez nem igaz.” Megválaszoltad a saját kérdésed.

2014. febr. 3. 16:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a lakás teszi. Benned van az, hogy mindketten otthon vannak. Egy helyen és otthon. Az otthon szó (jó esetben) már eleve egy meghittséget sugároz, valamiféle összetartozást, te pedig eleve, mint kívülálló térsz be oda.
2014. febr. 3. 17:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!