Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Izmos nőről mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Izmos nőről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nagyon nőies alakom van (nagy mellek,arányos csípő és nagyon vékony derék), viszont sokat edzek és elég gyorsan izmosodom (szinte minden izmom látszódik és hasam is már enyhén kockás). Sajnos nem tudok ellen semmit sem tenni :(. Ez mennyire undorító egy férfi számára? képet nem küldök!

köszönöm

23/L

2014. febr. 1. 19:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm ! leginkább nők szoknak furcsán nézni rám, és nem tudtam, a férfiaknak is ez-e a hozzállása
2014. febr. 1. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ez a 2 alakú elég jó szerintem.

Ha nagyon kigyúrt az már taszító!

2014. febr. 1. 19:58
 13/16 anonim ***** válasza:
itt nem az a kérdés, hogy én lefeküdnék-e veled, hanem, hogy te lefeküdnél-e velem?
2014. febr. 1. 20:04
 14/16 anonim ***** válasza:
A nők legszívesebben kinyírnának az irigységtől,hidd el.
2014. febr. 1. 20:07
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2014. febr. 1. 20:12
 16/16 anonim ***** válasza:

szerinte tök jó :D mondjuk lehet, hogy te egy kicsit izmosabb vagy nálam ezek szerint, de én eléggé bejövök a fiúknak :D

22/L

2014. febr. 7. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!