Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izmosabb férfiak! Mennyire jönnek be nektek az izmos csajok?
Figyelt kérdés
Van,akinek kifejezetten a saját testalkata tetszik másik nemnél ill. pont fordítva, vagy nagyon mindegy?Szerepet játszanak a méreteid abban amit vársz egy nőnél?Ha a barátnőd hajlandó lenne elvinnéd magaddal kondiba ?ja, leszögezném nem drabális állatokra gondolok,hanem pl:
2011. nov. 29. 18:38
1/15 aszomszedneni válasza:
szerintem kb. mindegy , nekem spec. bejön a képen látható csaj :)
F25
2/15 anonim válasza:
Én szeretem ha picit izmos, de nem kell a ló túloldalára átesni.
3/15 anonim válasza:
Nekem ez a csaj pont határeset, ő még tetszik de ennél izmosabb már biztos nem kellene. Egyébként ne hidd, hogy csak azért mert egy férfi gyúrós akkor már be is jönnek neki a férfiasan izmos csajok.
4/15 A kérdező kommentje:
A férfiasan izmos csajok persze ,hogy szinte senkinek nem
tetszenek.Nem erről beszélek!
2011. nov. 29. 19:27
5/15 anonim válasza:
Csak azért mondtam, mert a képen látható csajon több az izom mint a legtöbb mai férfin.
7/15 .Daniel. válasza:
Szép ez a nő. Azért a hardcore gyúrós csajok nem a legjobbak valljuk be, de az ilyen izmos csaj szexi. Persze kell hozzá arc is(szőrtelen):) Szerintem semmi sincs akkor, ha a csajod izmosabb mint Te, ugyan úgy mint mikor kövérebb mint Te.
8/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem.
Nekem nem tetszik a nőn a kocka has, sem az izmos kar.
9/15 anonim válasza:
műszaki egyetemre járok(tehát rengeteg a fiú), és van női egy tanárom aki szintén nagyon sportos, mert egy edzőtermet vezet. kb az egész kar dugná, mint a lopott biciklit. úgyh ennyit arról, h az izmos nők undorítóak
10/15 anonim válasza:
bár én vékony srác vagyok de ez a csaj nagyon bejön, nem is tudtam eddig, hogy tetszenek a kicsit izmos csajok:)
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!