Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már csak azok a férfiak csajozhatnak be, akiknek látványosan izmos a testük?
Nem,de olyanok se akiknek látványosa kicsi az önbizalmuk.
Nem hiszem el,hogy mindennap van legalább 2ilyen kérdés,inkább olvasnád vissza a korábbi válaszokat,és tanulj belőle,ne itt rinyálj te meg az összes hozzám hasonló hogy vékony,ronda,alacsony srácként sose lesz barátnőm,meg stb.
De,lesz,csak lehet hogy a topmodel külsejű csajokat nem te fogod levadászni,hanem az alfahímnek kinéző pasik,akik nem csak jól néznek ki,hanem van kellő önbizalmuk is,ezt megérzik a csajok.Én elhiszem,hogy mindenki bombázót szeretne magának,akit mindenki megnéz az utcán,de miért nem éritek be egy átlagossal(ez alatt nem azt értem hogy csúnya vagy kövér)aki a tietekéhez hasonló adottságokkal bír?
Nekem nem izmos a testem, nincs pènzem, de mègis volt bombàzó csajom. A belsö nem volt az igazi, ùgyhogy vège is lett. Most van egy àtlagos csajom, mèg a kapcsolat elejèn jàrunk, majd kiderül hogy mi lesz...
Mint màr ìrtàk, nem a testeddel hódìtasz. Persze, elöny ha fèrfias a kinèzeted (egy szolìd pocak is elönyös amùgy), de nem ezen àll vagy bukik a dolog. Minden fejben döl el!
6.ott a pont de nyugi mindjárt jönn a jól megszokott kifogással.
Egyébként meg ezek a kérdések már ki.aszott unalmasak.
Ma 10:00
Ugyan kèrlek... egy olyan test kidolgozàsa èvek munkàja. Nem egyszerübb 2 perc alatt ìrni egy ilyen kèrdèst ès sirànkozni??
Amùgy: egyik spanom a pènz miatt sìr. Ugye a csajoknak a BMW ès a ruhàk stb kell. Tènyleg van ilyen, de ö az összesre ìgy gondol. Èvek óta jàr gyùrni, akkora mint egy hegy. Emellett a sors is kegyes volt vele ès egy elèg mèretes szerszàmmal làtta el. Viszont annyira bemagyaràzta magànak, hogy a csajoknak a pènz kell, hogy egy nagyon jó csaj akart vele lenni (mellèkesen a sràc is bele van esve), de mègsem csinàl semmit. Mert a csajoknak a pènz kell....
Szóval.... hozzààllàs kèrdèse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!