Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lánynak ennyire látványosan megduzzadnak a kisajkai szex közben vagy velem van a hiba?
"Normál" állapotban is kicsit kilógnak a kisajkaim,de szex után 3* akkorára duzzadnak és eléggé undorító hatást kelt.Még szexfilmekben sem láttam ilyet,ez normális,hogy ennyire látványos?Vagy ez az,hogy nem izgulok fel eléggé és kidörzsölődés következtében ilyen?Van,hogy több napig is ilyen marad.
19L
az izgalom hatására ilyen!
nyugi!
18/L
Több napig olyan marad?Ez furcsa.Kétlem,hogy ebben az esetben az izgalomtól lenne.
Normális ,hogy megduzzad valamennyire,de nem ilyen sokáig.Szerintem.
Fáj is?
Ha több napig olyan,csak akkor fáj,egyébként nem!
Csak annyira undorító,ilyet én még nem láttam.
Nekem tetszene! És szerintem sok férfinak is! Nyugi!
Esetleg, ha küldenél képet róla többet tudnék mondani priviben. 29F
de ha csak orál van,tehát nem ujjaz meg,nincs behatolás,akkor nem duzzad meg ennyire.
ha több napos,fájdalmat érzek nem azt,hogy könnyen felizgulok. lehet ez ellen tenni valamit?
Mint írták, lehet az óvszerre érzékeny.
Esetleg, ha nincs orgazmusod talán az is, de nem hinném..., megmarad az izgalmi vérbőség talán...
Szerintem nőgyógyász a megoldás, mert nem normális a több napos duzzanat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!