Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ha egy lányt látványosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha egy lányt látványosan le akartok szarni, akkor valójában nem is szarjátok le?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem tudom hogy mit szeretnél ezzel kérdezni xD talán valami konkrétumot...
2012. aug. 29. 11:52
 2/9 anonim válasza:
Ha valamit akarok az elobb utobb sikerul is.
2012. aug. 29. 11:54
 3/9 anonim ***** válasza:
A férfiak általában azt mutatják amit gondolnak/szeretnének... Nincs ilyen mint a nőknél, hogy az igen a nem és a nem az igen, és ha szeret akkor látványosan leszar, stb....
2012. aug. 29. 12:00
 4/9 anonim ***** válasza:

-_- fiatalság mi baj veletek? *((17/F))*

kurv4 gyászos hogy 17 éves fejjel így gondolom..

ha ilyen mocsok partyarc fosokkal akarsz "járni" (kb 2 napig) akkor igen.. tetszel neki ha leszar..

más rendes srác normálisan közeledik.. és elég baj hogy úgy kell csajozni, hogy leszarunk titeket.. lányokat..

undorító...

egy normális lány se maradt?

2012. aug. 29. 12:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát én pl bonyolult fiúnak számítok, mert szoktam játszani is, de olyan is van, hogy én magam sem tudom mit akarok, de azért okozom a bajt. Szoktam úgy viselkedni szeszélyesen, mint egy lány, kiszámíthatatlanul. Meg is van az ára, nincs is bnőm soha :DDD
2012. aug. 29. 12:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet hülye vagyok, de nem értem a kérdést XD
2012. aug. 29. 12:55
 7/9 anonim ***** válasza:
És aztán mi az anyám retkes mindenségért nem mondod el neki, hogy tetszel menjünk randizni vagy mit tudom én? Mért úgy kell csajozni, hogy nem csajoztok? mért a lánynak kell kezdeményezni? Mi ez a sok nyámnyila? Egy normális férfiember nincs már ezen a világon de komolyan... XD 22/L
2012. aug. 29. 13:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért szerinted, ma egy átlagos 20-on éves mégis mitől lehetne férfias? Van neki elismert szakmája, lakása, annyi pénze, hogy lehet normális önbizalma? Hahó! Ez mo.
2012. aug. 29. 13:56
 9/9 anonim válasza:

ha látványosat akarsz

akkor várd meg míg el alszik hajolj fölé és kulázz rá xD elég látványosan le lenne szarva

2012. aug. 29. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!