Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lányt látványosan le akartok szarni, akkor valójában nem is szarjátok le?
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 11:51
1/9 anonim válasza:
Rohadtul nem tudom hogy mit szeretnél ezzel kérdezni xD talán valami konkrétumot...
2/9 anonim válasza:
Ha valamit akarok az elobb utobb sikerul is.
3/9 anonim válasza:
A férfiak általában azt mutatják amit gondolnak/szeretnének... Nincs ilyen mint a nőknél, hogy az igen a nem és a nem az igen, és ha szeret akkor látványosan leszar, stb....
4/9 anonim válasza:
-_- fiatalság mi baj veletek? *((17/F))*
kurv4 gyászos hogy 17 éves fejjel így gondolom..
ha ilyen mocsok partyarc fosokkal akarsz "járni" (kb 2 napig) akkor igen.. tetszel neki ha leszar..
más rendes srác normálisan közeledik.. és elég baj hogy úgy kell csajozni, hogy leszarunk titeket.. lányokat..
undorító...
egy normális lány se maradt?
5/9 anonim válasza:
Hát én pl bonyolult fiúnak számítok, mert szoktam játszani is, de olyan is van, hogy én magam sem tudom mit akarok, de azért okozom a bajt. Szoktam úgy viselkedni szeszélyesen, mint egy lány, kiszámíthatatlanul. Meg is van az ára, nincs is bnőm soha :DDD
6/9 anonim válasza:
Lehet hülye vagyok, de nem értem a kérdést XD
7/9 anonim válasza:
És aztán mi az anyám retkes mindenségért nem mondod el neki, hogy tetszel menjünk randizni vagy mit tudom én? Mért úgy kell csajozni, hogy nem csajoztok? mért a lánynak kell kezdeményezni? Mi ez a sok nyámnyila? Egy normális férfiember nincs már ezen a világon de komolyan... XD 22/L
8/9 anonim válasza:
Miért szerinted, ma egy átlagos 20-on éves mégis mitől lehetne férfias? Van neki elismert szakmája, lakása, annyi pénze, hogy lehet normális önbizalma? Hahó! Ez mo.
9/9 anonim válasza:
ha látványosat akarsz
akkor várd meg míg el alszik hajolj fölé és kulázz rá xD elég látványosan le lenne szarva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!