Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti mit gondoltok az olyan fiúkról, akik látványosan szeretik mutogatni, hogy nekik milyen jó lábuk van (szuperrövid short, feszes farmer, feszes short stb. )?
fúú szerintem szörnyű xD
egy fiú legyen fiú. én még az ékszereket sem tudom rajtuk elviselni, még a legkisebb gyűrűt sem...
Általában azoknak nem szokott tetszeni, ha egy srác mutogatja a lábát, akiknek csúnya a lábuk és nincs mit mutogatniuk és irigykednek. De, miért ne mutogatná egy srác a lábát, ha szép neki?! Pedig nagyon is szép és vonzó tud lenni egy szép, ápolt fiúláb. Jó magam is szép lábakkal rendelkezem és szeretem mutogatni. :)
F21
Én fiú vagyok és én szeretek rövidebb shortokat és szűkebb farmerokat hordani.
Nem a lábaimat akarom mutogatni és nem is vagyok homár csak egyszerűen ilyen cuccokban érzem jól magam.
Egy bő gatyában úgy érezném magam, mintha pizsamában járkálnék az utcán.
Egyébként nem tudom hogy ez mennyire számít szuper rövidnek, nekem olyanjaim vannak, amik kb combközépig érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!