Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek az izmos férfiak?
Sziasztok!
Egyre többet látom itt, hogy sok nő azt írja h "mennyire undorító" ha valaki izmos, meg ,hogy nekik nem jön be ha valaki izmos stb..Most nem a 2ajtós szekrényekre gondolok , hanem egy szép férfias izomzatra..
Szóval lányok, miért nem jönnek be az izmos férfiak?
Másképpen: Nektek bejönnek az izmos férfiak?:D
persze, hogy bejönnek..
..meg kiis :)
Nekem baromira bejön. Természetesen egészséges verzióban, nem a felfújt fajta, de az egészséges verzióból nyugodtan lehet BŐŐŐŐŐVEN izmos, én imádom. :D Bármit megtennék, hogy egy izmos pasit a karjaim közé kaparintsak, sajnos eddig egyszer sem sikerült szépen kidolgozott testű palival összejönnöm... :( Pedig... huhuhu:D
21L
csak azok jönnek be... az nem cink, ha van rajta egy kis fölösleg, és enyhén mackós, de legyen izmos.
de fordítsunk a kérdésen: neked bejön egy olyan "pasi", akin semmi izom nincs, és vaságyastól 40 kiló? :D
tegnap 21:32
Akkor nálad esélyes vagyok. :D
Nekem egy szepen kidolgozott , izmos pasim van, mellette nonek erezhetem magam.
Egy 48 kilos , vezna , kisfiunak kinezo palitol meg en undorodok!
A mackos tipus szamomra meg az igenytelenseget tukrozi, de meg ez is jobb , mint a vasagyas kategoria....
Sajnos sokan azt mondjak h egoistak izomagyuak stb, ettol is fraszt kapok.Marhasag.Max egy szepen kidolgozott test birtokosarol sugarozhat az onbizalom es onmagaval valo megelegedettseg, harmonia.Csak am sokan osszekvereil valami massal....khm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!