Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek bejönnek a "lányos" férfiak?

Figyelt kérdés

vagy inkább a férfiasabb kategória?

pl.: festett köröm, kis smink, gyűrűk stb...

mint Marilyn Manson..

de persze nem homikra gondolok..

2012. ápr. 6. 11:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
Nem. Egy férfi legyen férfi kívül belül
2012. ápr. 6. 11:33
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Most meleg vagy, vagy figyelemhiányos?
2012. ápr. 6. 11:33
 3/13 anonim válasza:
100%

én is ebben szenvedek. Lány képű vagyok, hosszú a hajam, pénteken a fiú osztálytársam előtt mentem, de nem tudta, hogy én vagyok, egyszer csak megfordulok, felhőköl....huu baz.dmeg elképzeltem, hogy megba.szlak.

köszönöm a kérdést, hogy kiírtad.

2012. ápr. 6. 11:37
 4/13 anonim ***** válasza:
38%
3 ha nem tetszik a dolog akkor vágasd le a hajad. attól h nem markáns az arcod még lehetsz férfias, de ha fested magad az már röhejes. A kérdésben ezt írja aki feltette
2012. ápr. 6. 11:39
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Mit jelent az hogy lányos?Johny Deppben és Orlando Bloomban is van valami feminim és egy kis nőiesség.Az olyan "nőies" férfiak mint ők bejönnek.

De a mai fiatalság némely tagja az ún. PÁWA kinézetűen egyáltalán nem tetszenek.

Jó ha egy férfi ápolt , igényes de a lábát azért ne szőrtelenítse meg ne sminkeljen.

2012. ápr. 6. 11:56
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
igen, de nem kell hozzá festenie magát h lányos legyen. engem kifejezetten taszítanak a "igazi" férfias pasik. 21L
2012. ápr. 6. 12:01
 7/13 anonim ***** válasza:
81%

Nekem bejönnek a lányos , kissé feminim férfiak , természetesen nem a Páwákra gondolok akik sminkelnek , lábat borotválnak meg egyebek , az efféle nőiesség engem is taszít.A nőies , finom vonalú férfi arc viszont nagyon tetszik.Engem kifejezetten taszít az a tipikus markáns baltával faragott férfi arc.

23/N

2012. ápr. 6. 13:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is bejönnek a feminin férfiak, de szigorúan csak azok, akik alapból ilyenek, nem pedig a 30 centis haj, smink, körömlakk, nőies ruhák teszik azzá. Jó példa erre a már fentebb hozott Johnny Depp vagy Orlando Bloom, de akár Keanu Reeves is.

21L

2012. ápr. 7. 14:58
 9/13 anonim ***** válasza:
16%

mi fúúú... nem !

egy férfi legyen férfi...ne legyen vézna és gyenge mint egy lány, ne öltözzön úgy mint egy b*zi...(festett körmök??? ...a gyűrű még haggyán, de SMIIIIIINK ???!?!?!?! )na ne röhögtess

Legyen normálisan felöltözve vagányul nézzen ki ... de azért ne úgy mint azok a deszkás divatmajmok, meg mint a szétzilált rockerek...(lehet rocker, de azért ne vigye túlzásba, nem kell az az acélbetétes büdös bakancs... elég a bőrkabát meg egy nyaklánc és kész a rocker) ;) (L)

ha más vonzó nincs rajta, akkor legalább legyen jó teste!

nem macis, nem vékony...stb. látszódjanak az izmai könyörgöm!!!!

nem kell tarzannak meg Dávid szobornak lenni, de azért az izmok !!! ááá

az kell!! Ha másért nem , akkor azért,hogy az embernek legyen biztonságérzete amikor a karjai között van :)

19/L

2012. ápr. 17. 14:14
 10/13 mus musculus ***** válasza:
100%
Na, végre egy topic, melyben velem béget a nyáj.:D Máshol engem is hülyének meg ferde hajlamúnak néznének, ha leírnám, hogy előnyben részesítem a "kisfiús bájt", az enyhe feminin beütést, no de én sem azt a fajtáját, amelyikről te beszélsz. Vagy úgy születsz vagy nem, magadat nem teheted azzá.
2012. ápr. 19. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!