Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönnek a "lányos" férfiak?
vagy inkább a férfiasabb kategória?
pl.: festett köröm, kis smink, gyűrűk stb...
mint Marilyn Manson..
de persze nem homikra gondolok..
Ha pasinak kell, akkor legyen férfias, szőrös, ne sminkelje magát, ne legyen vézna, ha nem muszáj.
Ha csak ismerősként a társaságba, akkor jöhetnek a Manson félék meg a cybergothok mert imádom őket, de a férfiastól távol állnak. Báááár, ez a kategória még csakcsak. Úgy értem, a fekete körmök, brutál vastag rétek fekete smink, stb, ez még így nekem - mivel goth lennék én is - valamennyire tetszik. DE az ilyen PÁWA jellegű srácoktól halok meg. Ha olyan értelemben sminkeli magát, mint egy normális lány, h széééép legyen, stb, na az a közelembe se jöjjön.
20L
Hát nekem bejönnek.Nem a festett körmökre gondolok ,meg a sminkre .Tudod van azaz alkat fiúknál .Kicsit vézna felsőtest, és pufi feminimebb arc .
Ilyen jó nagyon
Manson egy énekes és a festett körme nem a feminimség miatt van,hanem punk.Ijesztő inkabb ,mint nőies ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!