Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek bejönnek a "lányos" férfiak?

Figyelt kérdés

vagy inkább a férfiasabb kategória?

pl.: festett köröm, kis smink, gyűrűk stb...

mint Marilyn Manson..

de persze nem homikra gondolok..

2012. ápr. 6. 11:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%

Ha pasinak kell, akkor legyen férfias, szőrös, ne sminkelje magát, ne legyen vézna, ha nem muszáj.

Ha csak ismerősként a társaságba, akkor jöhetnek a Manson félék meg a cybergothok mert imádom őket, de a férfiastól távol állnak. Báááár, ez a kategória még csakcsak. Úgy értem, a fekete körmök, brutál vastag rétek fekete smink, stb, ez még így nekem - mivel goth lennék én is - valamennyire tetszik. DE az ilyen PÁWA jellegű srácoktól halok meg. Ha olyan értelemben sminkeli magát, mint egy normális lány, h széééép legyen, stb, na az a közelembe se jöjjön.

20L

2012. ápr. 20. 02:44
 12/13 Sáska mézzel33 válasza:
Igen.
2022. febr. 23. 14:26
 13/13 Sáska mézzel33 válasza:

Hát nekem bejönnek.Nem a festett körmökre gondolok ,meg a sminkre .Tudod van azaz alkat fiúknál .Kicsit vézna felsőtest, és pufi feminimebb arc .

Ilyen jó nagyon

Manson egy énekes és a festett körme nem a feminimség miatt van,hanem punk.Ijesztő inkabb ,mint nőies ......

2022. febr. 23. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!