Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok nem gondoltatok arra, hogy ki kellene alakítani egy meleg baráti kört?
Szerintem is nagyon jó lenne :)
18 / F nyiregy
Nekem a barátaim nagy része meleg. És igaza van a kérdezőnek abban, hogy könnyebb dolgokat megvitatni olyan emberekkel, akik ilyen alapvető dologban ugyanolyanok, mint te. Szóval tessék csak melegekkel is barátkozni! :)
22/F (meleg)
Nekem nincs sok meleg barátom, mert nem szeretem biszex-ként a melegeket. Az a bajom, hogy majdnem mindenki tud mindenkiről, ilyen még ha kimondottan nincsenek is ilyen körök (pl. facebookon felveszik egymást tömegesen). Egyszerűen nem szeretem ezt, de tudom hogy amit én gondolok, az van kisebbségben, ergo ha komolyan gondoljátok szerintem simán kivitelezhető egy ilyen dolog.
19/F
Sok zárt csoport van facebookon ebben a témában.
Élőben is van egy csomő "baráti kör" amiben pl. én benne vagyok.
Van, akikkel zenélünk együtt.
Van, akikkel színházba járunk.
Van, akikkel külföldre járunk.
Van, akikkel sütögetni szoktunk.
Van, akikkel a Széchenyi Fürdőbe megyünk.
Van, akikkel tarokkozunk.
Emellett az összes meleg ismerősöm benne van egy telefonos flottaszerű csoportban, és bárkivel bármikor "ingyen" beszélgethetünk.
Szóval én jó part vagyok, mindenre van egy baráti köröm.
A nemi identitás az nem a szexuális orientáció szinonimája.
Legalább a melegek legyenek már tisztában a különbséggel.
Mennyi buta ember van,te jó ég...
Én nagyon szívesen baátkoznék melegekkel, annak ellenére, hogy van barátom, akit nagyon szeretek. Egy hetero haverom nem fogja megérteni az "elvontabb" gondolkodásom, teljesen más egy meleggel erről beszélgetni. Szóval csak barátságcéljából szívesen beszélgetnék melegekkel.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!