Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segiteni? Meleg téma
Figyelt kérdés
Biszex fiu vagyok14 elmondtam a legjobb baratomnak egy hete migy félig meleg vagyok és azota nem ir vissza meg elult mellolem... Stb nem borom tovabb!!! Mit csinaljak??2014. jan. 19. 14:27
2/11 anonim válasza:
Mégis mit kéne csinálnod, mit nem bírsz tovább?
4/11 anonim válasza:
Ne csinálj ebből tragédiát. Ha nem akar barátkozni, tojj a fejére. Egy idő után vagy meggondolja magát, és fontosabb lesz a barátságotok mint a melegséged, vagy nem. Tudod a homoszexualitás még mindig nem elfogadott, szóval szokj hozzá az efféle reakciókhoz.
5/11 anonim válasza:
Barátkozz lányokkal, ha elmondod nekik ők nem fognak elítélni!!! Nekem is írhatsz nyugodtam :D
6/11 moonlightsentinel válasza:
"Barátkozz lányokkal, ha elmondod nekik ők nem fognak elítélni!!!"
Ezt azért így nem mondanám, a lányok között is vannak szép számmal homofóbok :D
7/11 anonim válasza:
Hagyd rá,
mivel még gondolom ő is tini nem tud felnőttként gondolkozni hogy létezik ilyen.. na meg ha ő is meleg lenne, idő kell neki mint mindenkinek még ezt a pici meglepit megemészti.
8/11 anonim válasza:
Haragudj meg rá. Bunkóság, amit művel.
9/11 anonim válasza:
Legyél toleráns, de semmiképpen se tegyél úgy, mint ha az lenne a normális, amit ő csinál.
10/11 anonim válasza:
szerintem is új neki ez az információ és meg kell emésztenie, a melegség nem elfogadott dolog, lehet nincs is tisztában a barátod, mit jelent ez. lehet ezért cikinek tartja, hogy egy meleggel barátkozzon, hogy miattad őt is megbélyegezzék, hogy akkor biztos ő is a fiúkat szereti. de az is lehet, hogy azt gondolja, hogy ha te meleg vagy, akkor te szerelmes leszel belé és rámászol. sok oka és háttere van ennek. hagyj időt a barátodnak, hogy megeméssze a dolgot, utána meg próbáljatok beszélni, mit jelent neked biszexnek lenni, és őt miért zavarja az, hogy te a fiúkat is szereted, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!