Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj? Lassan semmit sem értek.15/L
Belémszerettél elsőre is a kommentem alapján, vagy kommenteljek újra? :):P:P:P
A hormonjaid műve. Majd 1-2 év és megnyugszol. Most kancás vagy és még nem jött el az idő a tartós érzelmek kialakulásához.
Akkor most egy nagy titok: a tiltás= buzdítással.
Szinte ez van. Amúgy a fentiek okos része igaz.
Lehet, ha most nem a ezen a honlapon lennél, hanem pl egy könyvet olvasnál, vagy csak simán kint a haverjaiddal szórakoznál, akkor nem lennének ilyen gondjaid. 15 évesen nem is értem, miért írsz ilyeneket, hány pasid lehetett? (akivel nem a közösség nyomása miatt jártál) NULLA.. 0
0
0
0
Az undort meg csak bebeszéled... Mert akibe nem vagy szerelmes, az szerintem ne csókolgasson.
Na igen, jön az a kérdés, hogy én miért eme honlap szervereit fárasztom. Mert annyira kivagyok a vizsgáktól, hogy itt nyírom az agysejtjeimet. Vagy tanulj, akkor se gondolsz ilyen világmegváltó gondokra, hogy jajj, 15 évesen jajj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!