Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg "A legfontosabb emberi tevékenység a szex"?
ma 12:22
Szerintem meg attól nem halna ki az emberiség ha A legfontosabb emberi tevékenység nem a szex lenne,mert az állatok sem egyfolytában csak csinálják ,csak bizonyos időközönként itt meg már az élvezetek hajszolásáról van szó aminek semmi köze az emberiség kihalásához,ha csak nem vesszük a kalandozás közbeni véletlen teherbe esést.
ma 13:08
Igazad van az állatok között is van aki az élvezetért csinálja,az ember :D
Én sosem említettem hogy nem szeretem,de csak módjával pl hogy nem csalom meg a párom még akkor sem ha nem működik a kapcsolat hanem inkább próbálok javítani a kapcsolaton vagy szakítok,vagy nem falom állandóan naponta a szexet és nem teszek olyan kijelentést,hogy a legfontosabb emberi tevékenység.
A legfontosabb emberi tevékenységek azok, amik a létfenntartáshoz szükségesek. A többi meg kinek mennyire fontos. A szex, ha jól csinálják, jó. Ennyi. Ha a páromnak valami olyan betegsége lenne, hogy nem nagyon lehetne szexelni sokáig, vagy külföldön dolgozna valamelyikünk és ritkán tudnánk találkozni, biztos nem hagynám ott azzal, hogy: bocs, de nekem fontosabb nálad, hogy valaki rendszeresen jól leápoljon. :)
Kár azon vitatkozni, hogy kinek mennyire fontos.
ma 13:18
Na ez a gondolkodás tetszik,kár hogy ritka az ilyen.
12:39
Mutass már nekem 1 állatot, csak 1et, ami élvezet miatt szexel és nem az utódnemzés a célja? (az embereken kívül)
Szerintem elég sajnálatraméltó az az ember, akinek a szexen kívül más öröme nincs az életben és elég semmitérő az a kapcsolat, amit csak a szex tart össze.
Az igaz, hogy ha nagyon eltérő két ember szexuális igénye, az problémát jelent egy kapcsolatban, de ha csak a szexuális igény egyezik és egyéb nagy különbségek vannak akár érzelmi igények, akár értékrend, akár világnézet, vagy életvitel terén, ugyanúgy problémát jelent.
28as, az oroszlán pl.
De nem ez az egyetlen, csak most ez az egy jut eszembe.
Járj utána, ha nem hiszed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!