Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg "A legfont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg "A legfontosabb emberi tevékenység a szex"?

Figyelt kérdés
Én nem így látom,de gondolom alig lesz aki az én véleményemen lesz.

2014. jan. 27. 01:15
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

ma 12:22

Szerintem meg attól nem halna ki az emberiség ha A legfontosabb emberi tevékenység nem a szex lenne,mert az állatok sem egyfolytában csak csinálják ,csak bizonyos időközönként itt meg már az élvezetek hajszolásáról van szó aminek semmi köze az emberiség kihalásához,ha csak nem vesszük a kalandozás közbeni véletlen teherbe esést.

2014. jan. 27. 12:26
 22/31 Noydra ***** válasza:
Régen is hajszolták az élvezetet, és az állatok között is van olyan, amelyik az élvezetért is csinálja. Nem értem a problémádat egyébként...
2014. jan. 27. 12:39
 23/31 anonim ***** válasza:
Figyelj, minek bonyolítod így túl? Nem szereted a szexet, akkor ne csináld, és ennyi.
2014. jan. 27. 13:08
 24/31 A kérdező kommentje:

ma 13:08

Igazad van az állatok között is van aki az élvezetért csinálja,az ember :D

Én sosem említettem hogy nem szeretem,de csak módjával pl hogy nem csalom meg a párom még akkor sem ha nem működik a kapcsolat hanem inkább próbálok javítani a kapcsolaton vagy szakítok,vagy nem falom állandóan naponta a szexet és nem teszek olyan kijelentést,hogy a legfontosabb emberi tevékenység.

2014. jan. 27. 13:18
 25/31 anonim ***** válasza:

A legfontosabb emberi tevékenységek azok, amik a létfenntartáshoz szükségesek. A többi meg kinek mennyire fontos. A szex, ha jól csinálják, jó. Ennyi. Ha a páromnak valami olyan betegsége lenne, hogy nem nagyon lehetne szexelni sokáig, vagy külföldön dolgozna valamelyikünk és ritkán tudnánk találkozni, biztos nem hagynám ott azzal, hogy: bocs, de nekem fontosabb nálad, hogy valaki rendszeresen jól leápoljon. :)

Kár azon vitatkozni, hogy kinek mennyire fontos.

2014. jan. 27. 13:18
 26/31 A kérdező kommentje:

ma 13:18

Na ez a gondolkodás tetszik,kár hogy ritka az ilyen.

2014. jan. 27. 13:22
 27/31 anonim ***** válasza:
Igen mert ebben a szar világban ez az egyetlen öröm az ember számára! És ez tartja össze a jó párkapcsolatot. És ha a két félnek nem egyezik a szexuális aktivitása, akkor van a megcsalás.
2014. jan. 27. 13:23
 28/31 anonim ***** válasza:

12:39

Mutass már nekem 1 állatot, csak 1et, ami élvezet miatt szexel és nem az utódnemzés a célja? (az embereken kívül)

2014. jan. 27. 18:02
 29/31 anonim ***** válasza:

Szerintem elég sajnálatraméltó az az ember, akinek a szexen kívül más öröme nincs az életben és elég semmitérő az a kapcsolat, amit csak a szex tart össze.

Az igaz, hogy ha nagyon eltérő két ember szexuális igénye, az problémát jelent egy kapcsolatban, de ha csak a szexuális igény egyezik és egyéb nagy különbségek vannak akár érzelmi igények, akár értékrend, akár világnézet, vagy életvitel terén, ugyanúgy problémát jelent.

2014. jan. 27. 18:25
 30/31 Noydra ***** válasza:

28as, az oroszlán pl.

De nem ez az egyetlen, csak most ez az egy jut eszembe.

Járj utána, ha nem hiszed :)

2014. jan. 27. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!