Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg "A legfontosabb emberi tevékenység a szex"?
nem a legfontosabb a hazugság...
Enni inni nem mindenki szokott rendszeresen de hazudni...?
Ha nem lenne hazguság már kihalt volna a föld. :D
ma 01:16
Igen fontos egy párkapcsolatba de mi van akkor ha jó egy párkapcsolat de még több szex kell és jön a megcsalás.Én is szeretem a szexet de szerintem nem ez a legfőbb dolog az életben és legtöbje aki itt rögtön jön a dumával hogy lehet élni nélküle de minek az biztos szexmániás.
Pont ez a baj a mai világgal
""Igen, szerintem is ez a fő probléma manapság, hogy mindig keresünk valamit, mert mindenhonnan azt halljuk, itt van, neked is kell(jen) az új a jobb…stb. Avval amit elértünk, amink van, nem tudunk megelégedettek lenni, s élvezni azt.""
A szex a legfontosabb a társadalom, a világ, tehát az emberiség szempontjából, mivel hogyan szaporodnánk?
Maga a egyén szempontjából nem, mert neki az elsődleges biologiai funkciók a fontosak, tehát amiket az életben maradásért tesz...
A párkapcsolat szempontjából a legfontosabb tevékenység a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!