Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg "A legfont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg "A legfontosabb emberi tevékenység a szex"?

Figyelt kérdés
Én nem így látom,de gondolom alig lesz aki az én véleményemen lesz.

2014. jan. 27. 01:15
1 2 3 4
 1/31 Mr. Truth ***** válasza:

nem a legfontosabb a hazugság...

Enni inni nem mindenki szokott rendszeresen de hazudni...?

Ha nem lenne hazguság már kihalt volna a föld. :D

2014. jan. 27. 01:16
 2/31 anonim ***** válasza:
elég szomorú lenne
 3/31 anonim válasza:
szerintem elég fontos egy párkapcsolatban .
 4/31 anonim ***** válasza:
Szerintem a lélegzés fontosabb.
2014. jan. 27. 01:18
 5/31 Költőnő? ***** válasza:
67%
szex nélkül lehet épp élni csak minek
2014. jan. 27. 01:19
 6/31 anonim ***** válasza:
A negyedik a számból vette ki a szót :D
2014. jan. 27. 01:20
 7/31 A kérdező kommentje:

ma 01:16

Igen fontos egy párkapcsolatba de mi van akkor ha jó egy párkapcsolat de még több szex kell és jön a megcsalás.Én is szeretem a szexet de szerintem nem ez a legfőbb dolog az életben és legtöbje aki itt rögtön jön a dumával hogy lehet élni nélküle de minek az biztos szexmániás.

2014. jan. 27. 01:25
 8/31 A kérdező kommentje:

Pont ez a baj a mai világgal

""Igen, szerintem is ez a fő probléma manapság, hogy mindig keresünk valamit, mert mindenhonnan azt halljuk, itt van, neked is kell(jen) az új a jobb…stb. Avval amit elértünk, amink van, nem tudunk megelégedettek lenni, s élvezni azt.""

2014. jan. 27. 01:29
 9/31 anonim ***** válasza:

A szex a legfontosabb a társadalom, a világ, tehát az emberiség szempontjából, mivel hogyan szaporodnánk?

Maga a egyén szempontjából nem, mert neki az elsődleges biologiai funkciók a fontosak, tehát amiket az életben maradásért tesz...

A párkapcsolat szempontjából a legfontosabb tevékenység a beszélgetés.

2014. jan. 27. 01:36
 10/31 A kérdező kommentje:
Na igen a szaporodás és a társadalom fent tartása,csak ma már erősen túlbillent a léc ami inkább az élvezeteknek szenteli a szexet,és szerintem kevesebb a szaporodás mint az élvezet.
2014. jan. 27. 01:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!