Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg "A legfontosabb emberi tevékenység a szex"?
ma 01:36
"A párkapcsolat szempontjából a legfontosabb tevékenység a beszélgetés."
Igaz amit írtál csak majd nehogy kapj itt a sok szexmániástól ezért a kijelentésért :)
Nem mondtam, hogy nem vagyok szexmániás :D De párkapcsolat szex nélkül jobban menne, mint beszélgetés nélkül. Mindkettő persze nagy fos lenne, de ..:D
Persze a szexkapcsolat az más...Ott a legfontosabb tevékenység a szex, beszélgetés nélkül is simán megy.
Dehogyis, a legfontosabb a munka! A kommunizmus kéne ezeknek a mai fiataloknak, nem maszturbálnának folyton.
72/F
Lehet, de van sok oka miért működhet úgy is.
1. Aszexuálisok
2. Mindkettejüknek elég a havi 1 szex
3. Vagy egymást nem kívánják és szar az egész, csak még maguknak sem vallják be
4. Összevissza csalják egymást a 3. miatt, csak te ezt nem tudod
Szóval akkor úgy pontosítanék, hogy normális, egészséges párkapcsolat nincs nélküle...:)
Kapcsolat része, ugyanúgy ahogy a hűség is, mg a bizalom is. Bármelyik megborul akkor borul a kapcsolat is vele mint egy kártyavár.
"A legfontosabb emberi tevékenység a szex"
Már akinek. Nekem pl van ennél fontosabb is.
Mivel másképpen kihalna az emberiség, szerintem ez elég egyértelmű.
A lélegzést, evést, stb én más kategóriába sorolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!