Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám a vágyaimat és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám a vágyaimat és a lehetőségeimet összeegyeztetni?

Figyelt kérdés

Sokkal többre vágyok párkapcsolat (pl a szép, vonzó lányokra vágyom miközben én nem vagyok sem vonzó, sem jóképű, sem sikeres, sem gazdag azok szerint a lányok szerint akiknél próbálkoztam és a barátaim szerint is túl vállalom magam), karrier (pl már harmadszorra kezdek bele nagy elhatározással és tényleg megfeszített kemény munkával újabb egyetembe és mindig reálos területen mert azzal szeretnék foglalkozni, az érdekel, miközben nincs hozzá eszem mindig kibukom de a humán területeken sem vagyok jó, továbbá szeretnék valami nagyot alkotni, meghatározó lenni az emberiség életében és teszem érte de nem igazán megy, mindig újabb és újabb kudarcok érnek)

Hogy mondhatnék le ezekről a vágyakról? Van valami recept, esetleg szedjek valami antidepresszánst, gyógyszert, mert az h ezek a vágyaim megvannak és én teszem az elérésükért mégsem jönnek össze nagyon boldogtalanná tesz és elveszi az életkedvem)

egy 26 éves szűz fiú

2014. jan. 26. 21:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
hát elég csinos lányok
2014. jan. 28. 10:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Átlagos lányok.:) a csinos lányok a Plazacicáktól kezdődnek..
2014. jan. 28. 10:43
 13/18 anonim ***** válasza:
De azért az átlagosak is csinosak.:)
2014. jan. 28. 10:44
 14/18 A kérdező kommentje:

na nekem Ő az ideál: [link]

Acacia Brinley am csak azért küldök róla képet mert nem akarok senkiről privát fotókat küldözgetni de kb ez a szint jön be am sok ilyen csaj van szép vékony, angyali arc, szőke, kék szem :) csak hát nehéz elérni őket

2014. jan. 28. 10:48
 15/18 A kérdező kommentje:
ezen a képen is ő van: [link]
2014. jan. 28. 10:50
 16/18 A kérdező kommentje:
volt nem is egy ilyen szöszke szépségkirálynő akiknél vagy utcán vagy társkeresőn bepróbálkoztam de egy másodperc alatt koptattak le...
2014. jan. 28. 10:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de ezek 10/10-ES Lányok.. Ronda fiúként Átlagos lányoknak nem kellek nemhogy szépségkirálynőnek..
2014. jan. 28. 16:04
 18/18 A kérdező kommentje:
hát ja, sajna nekem meg ilyen lányok kellenének :)))
2014. jan. 28. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!