Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom összeegyeztetni a barátokat és a barátomat, elvesztem az egyik "oldalt", mit tegyek?
Kérlek, adjatok tanácsot, mert sajna nem nagyon tudom kivel megosztani.
Alapból voltak lelki gondjaim, pszichológushoz is jártam, sokminden lejátszódott bennem. A "javulásban" a barátomnak és a barátaimnak is szerepe volt.
Volt három legjobb barátnőm. Amíg nem volt barátom mindig velük voltam. Barátommal összejöttem, egy iskolába járunk, minden szünetben együtt vagyunk. Próbáltuk külön, de neki is, nekem is igényem van erre. Kettesbe már ritkábban vagyunk, hétvégenként.
Na most: amíg nem volt a barátom a barátnőkkel mindenhová mentem, most pedig már nincs kedvem. Az egyik legjobb barátnőmet "elvesztettem". Úgy érzem, hogy egyedül a barátomra van szükségem, benne "bízhatok", a barátok elől elzárkóztam, nem mondok el nekik semmit( ebben közreátszik szerintem a lelki folyamat, amin átmegyek).
Most szombat találkoztam volna a barátommal, alig vártam. A barátnőmnek meg van akkor fellépése, és szeretné, hogy menjek el rá. Én meg valahogy nem akarok, inkább a barátommal akarok lenni. Ha nem lenne a barátom szívesen mennék, így viszont tényleg nincs kedvem....Most ezt hogyan tudnám megoldani?
Nem tehetek róla, hogy így érzek. Menni fogok egy emberrel beszélgetni,aki talán tud nekem lelkileg segíteni, de mit tegyek most?:(
?:O
Erről szerintem már elég rég tettem fel kérdést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!