Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSETEK, Hogy lehet összeegyeztetni a barátnőimet és a pasimat? 18/L
2legjobb barátnőm és a pasim utálják egymást.A barátnőim neheztelnek amiért nem járok el velük bulizni,de a pasim nem enged el.2x vtam a bnőimmel a 2év alatt amióta járunk,és mind2x nagy balhékat csinált miatta.
A barátnőim szerint nem illik hozzám,hagyjam ott.
A pasim is utála a bnőimet,mert "csábítanak a rosszba"/szerinte/.
Már egy légtérbe se engedhetem őket,mert összevesznek,és én két tűz között állok.
A pasid elég radikális. Katolikus?
Többnyire utálom a "legjobb barátnőket", akik csupa jóindulatból szétválasztanak párokat, de itt most lehet, hogy igazuk van. A párodnak be kéne látnia, hogy mind a kettőtöknek kell saját tér, és ebbe beletartoznak a barátok és a buli, ha kedved úgy tartja...
Nálunk is ez van, bár itt 14 a lány. úgyhogy én megértem a pasidat, és ha szereted akk sztem tudod valamennyire hanyagolni a barátnöidet. Nem teljsen, csak valamennyire)
17/F
addig jó, míg a bnőid utálják a pasidat
és nem elkezdenek nyomulni rá....
vidd el a pasidat is szórakozni, menjetek együtt. ennyi
Nem szoktam sokat lenni velük.Szal bulizni is csak havonta vagy 2havonta 1X mennék el.
A pasim már kibulizta magát a kapcslatunk elején,és én engedtem.Sőőt,elnéztem neki h az ex bnője írogatta az smseket,h milyen jó volt a tegnap este...
és én vele maradtam,meg lenyeltem neki.Már ha ezt felhozom neki azt mondja h az régen volt,meg h már komolyabb a kapcsolatunk...azért legyek inkább vele mindig,amikor ő ráér.De én már a kapcsolat elején komolyan gondoltam,mert előtte is jártunk,csak dobott azért a csajért aki írogatott neki akk is amikor velem volt.
És gondolom a barátnőid meg csak pénteken és szombaton vinnének el bulizni. Így meg is van a probléma gyökere: a srác szülei.
Hány éves a srác, hogy még ennyire beleszólnak az életébe? Próbáljátok meg elérni a szüleinél, hogy akkor jöhessen amiko akar, így azok az időpontok nem ütköznek, amikor a barátnőid vinnének bulizni és amikor a srác tud veled találkozni.
16:57: Viszont, ha csak akkor tudnak találkozni, mikor a barátnői elvinnék bulizni, akkor már nem ennyire egyszerű a helyzet, mint ahogy leírtad.
Valószínűleg a srác nem is szeret otthon lenni a szüleivel, így havonta/kéthavonta 1 alkalom is sok lehet számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!