Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám a vágyaimat és a lehetőségeimet
összeegyeztetni?
Figyelt kérdés
Sokkal többre vágyok párkapcsolat (pl a szép, vonzó lányokra vágyom miközben én nem vagyok sem vonzó, sem jóképű, sem sikeres, sem gazdag azok szerint a lányok szerint akiknél próbálkoztam és a barátaim szerint is túl vállalom magam), karrier (pl már harmadszorra kezdek bele nagy elhatározással és tényleg megfeszített kemény munkával újabb egyetembe és mindig reálos területen mert azzal szeretnék foglalkozni, az érdekel, miközben nincs hozzá eszem mindig kibukom de a humán területeken sem vagyok jó, továbbá szeretnék valami nagyot alkotni, meghatározó lenni az emberiség életében és teszem érte de nem igazán megy, mindig újabb és újabb kudarcok érnek)
Hogy mondhatnék le ezekről a vágyakról? Van valami recept, esetleg szedjek valami antidepresszánst, gyógyszert, mert az h ezek a vágyaim megvannak és én teszem az elérésükért mégsem jönnek össze nagyon boldogtalanná tesz és elveszi az életkedvem)
Kezd azzal, hoyg rendbe teszed az életed, rendbe teszed az önbecsülésed... majd akkor a csajok is tapadni fognak rád, vagyis jobban mint most.!
2014. jan. 26. 21:17
2/18 A kérdező kommentje:
én megbecsülöm magam, mert ennyi próbálkozás után sztem nincs ember aki ne adta volna fel de én nem adtam sőt jövőre is újra neki futok egzisztenciálisan tanulásnak, de egy idő után már unja az ember és rájön h olyan vágyai vannak amik elérhetetlenek de nem tud szabadulni tőlük
2014. jan. 26. 21:20
3/18 anonim válasza:
Először is tedd rendbe a kinézeted, ha ronda vagy ha nem, kigyúrod magad egy kicsit, csináltatsz egy paccentos frizurát. Másodszor tegyél le akk egy olyan szakmát amit ha nem szeretsz, valamennyire tudod, amit szeretsz azzal meg foglalkozz hobby szinten. Ha hinnéd mennyien nem azt csinálják amit szeretnek. Szerezz valahonnan egy kis önbizalmat és mehet a csajozás.
2014. jan. 26. 21:24
4/18 A kérdező kommentje:
am akiknél próbálkozom mindig megkapom ezeket, h miért nem... és igyekszem változtatni de nem sikerül már jó sok éve, van amin nem is lehet... a lányokat nem hibáztatom meg nem haragszom rájuk akik elküldenek egyből megmondva a magukét hisz tényleg olyan lányoknál próbálkozom be akik szépek, vonzóak és ezért válogathatnak
2014. jan. 26. 21:24
5/18 A kérdező kommentje:
de nem megy, megpróbáltam mai napig minden nap edzem egy órát, nem segít tényleg minden nap rendesen, de a kérdésem nem ez volt, hanem h hogy lehet a vágyainktól megszabadulni? Van rá vmi antidepresszánsz, pszihologus tud ebben segíteni pl?
2014. jan. 26. 21:25
6/18 anonim válasza:
Vedd észre azokat a lányokat is,akik nem épp a legszebbek de mégis hűek! :)
2014. jan. 27. 13:34
7/18 A kérdező kommentje:
de ha nem vonzz testileg mert az is kell, vannak lány barátaim akikkel nagyon jól elvagyok és kedvesek de külsőre nem jönnek be... nem tudom ráerőszakolni magamat erre h változzon az ízlésem
2014. jan. 27. 13:36
8/18 anonim válasza:
Én is ronda vagyok viszont annyiból különbözünk egymástól hogy én az Átlagos lányoknál próbálkozok és mégsem jön semmi össze.. 17/F
2014. jan. 27. 22:12
9/18 A kérdező kommentje:
akkor miért nem próbálkozol ronda lányoknál?
2014. jan. 27. 22:15
10/18 anonim válasza:
Azoknál a lányoknál akiknél próbálkozom ők sem szépségkirálynők.. Nekem nemtetszőlányokkal viszont nem tudnék összejönni hiszen ha nincs meg a testi vonzalom akkor nem működhetne erőltetett kapcsolatot pedig nem szeretnék.. Nekem nincsenek úgy igényeim csak annyi hogy ne így nézzen ki a lány KÉP: [link] Nekem az Átlagos lányok tetszenek. akik így néznek ki. KÉP: [link][link] Talán nagyok az igényeim? O.o
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!