Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez hogy van?
Ha nőgyűlölő vagyok az elvileg azt jelenti hogy bunkó vagyok a nőkkel, vagy nem minden bunkó nőgyűlölő de minden nőgyűlölő bunkó?
(A kérdés csak az alapján fogalmazódott meg mert elég sok lánytól hallottam hogy kedvelik a "bunkó" stilust, persze nem összetévesztendő ez a trágár, közönséges viselkedéssel)
Nem minden bunkó nőgyűlölő. ez tuti.
Néhány nőgyűlölő bunkó a nőkkel. ez is tuti.
DE attól, hogy gyűlölsz valakit még nem feltétlenül jelenti azt, hogy bunkó is vagy vele, mert egy nőgyűlölőnek is lehetnek szexuális igényei és ha úgy érzi, hogy dugópartnert kedvességgel tud magának szerezni akkor meg fogja játszani magát. Szóval attól, hogy valaki mizogin még nem kell mindig bunkó is legyen a nőkkel, persze ez hosszú távon sokkal rosszabb egy nőnek de ez meg az ő bajuk, hogy nem ismerik a párjukat.
Igen vannak nők akik a bunkó pasikra buknak és még nem is kell feltétlenül csak a nőkkel bunkó legyen de én kezdem azt érezni, hogy pasik közül is elég sokan bukunk a bunkó csajokra és közben olyan nők maradnak parlagon akikért amúgy kár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!