Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mell kérdés! Ezek, vagy inkább szilikon? (kép)
Nem vagyok megelégedve a melleimmel és elhatároztam, hogy teszek ellene. Viszont annyit olvastam itt a kommentekben, hogy a férfiak nagy része ki nem állhatja a szilikon melleket, hogy elbizonytalanodtam.
Így arc és név nélkül meg merlek titeket kérdezni. Kérlek, adjatok tanácsot! Melyik lenne jobb? A természetes (képen látható) vagy szilikon?
Életkort írjatok, kérlek.
Köszönöm!
Arra készülj fel ahány pasi,annyi féle válasz...természetes,hogy nem fog mindnekinek tetszeni,de sok mindenkinek igen...a színeddel sincs baj...van egy pont,amire már én is azt mondom,hogy szoli de Te közel sem vagy szerintem...egy alap egészséges Női bőrszíned van...na de ,hogy térjünk a melledre nekem ez nagyon bejön...és ha tudnád,hogy én milyen pasi vagyok...szeretem a szilikon melleket is de az eredeti cickók is bejönnek ha jó állapotban vannak...fagyiznék a tieiddel...;) pussz
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!