Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mell kérdés! Ezek, vagy inkább szilikon? (kép)
Nem vagyok megelégedve a melleimmel és elhatároztam, hogy teszek ellene. Viszont annyit olvastam itt a kommentekben, hogy a férfiak nagy része ki nem állhatja a szilikon melleket, hogy elbizonytalanodtam.
Így arc és név nélkül meg merlek titeket kérdezni. Kérlek, adjatok tanácsot! Melyik lenne jobb? A természetes (képen látható) vagy szilikon?
Életkort írjatok, kérlek.
Köszönöm!
Nekem hasonlók a melleim, és biztos, hogy szilikont fognak kapni. Nézegettem mellfelvarrásos előtte-utána képeket, de egyet se láttam eddig, ahol igazán kielégítő lett volna az eredmény.
A páromnak nincs baja vele, más férfi véleménye meg úgysem mérvadó, nem nekik akarok tetszeni.
De egyébként is úgy gondolom, hogy ha valaki esetleg emiatt hagyna el, azaz a melleim alapján ítélne meg, azért igazán nem lenne kár.
25N
Természetesre szavazok, jók a melleid.
34/F
28f,
szerintem nincs semmi baj a melleiddel, én szívesen kölcsönözném:D mindenesetre ha nem tetszik akkor is én a helyedben inkább valami ilyesmiben gondolkodnék [link]
mert méretügyileg rendben vagy.
ha a keret meg van rá, s az önbizalmad ezen múlik (mert van ilyen), akkor hajrá. Ne mások döntsenek már helyetted.
S az ilyen "Mű-mell", "Műanyag csöcs" és társai dumák általában azoktól jön, aki még sosem látott ilyet valójában, vagy ha nő akkor meg nincs meg rá a kerete. Akinek olyan melle van (mert szerencsés), hogy minden rendben s ok vele, az érdekes módon nem mond ilyeneket.
Szóval ez a te dolgod, a te döntésed, mert ez nem csak a melled formájáról szól, hanem a te életviteledről.
Írom mindezt férfiként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!