Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül két szilikon betét emlökbe nőknek vs. Mennyibe kerül kigyúrni egy pasinak két karját elég jóra?
Tudom, hogy most azzal fogtok jönni, hogy gyurással nem lehet mellet növelni a nöknek, és a mütét amugy is kockázatos és gyurni sokkal biztonságosabb...
Mi van, ha azt mondom, hogy a kis melleddel épp ugy meg kéne barátkozni egy életre, mint az alacsony pasiknak a magasságukkal.
Gondolom, ha mellet növelni is csak verejtékes munkával lehetne, akkor menne a bemagyarázás, hogy a kis mell is jó, és aki mást mondd az eretnek!
Na de ez csak egy kis kitérő volt, az eredeti kérdésre érdekelne a válasz.
öö
nem tudom a nőknél van-e olyan hogy az izom kizáró tényező, de nálam meg a szilikon a kizáró tényező.
A szilikont nem tudom elviselni. Ha nem volt ok (pl. betegség), akkor nem is tűrném el. Volt már amúgy 1 csaj, akivel a 3. randin derült ez ki, és érthetetlen módon nem értette, miért nem lesz 4. randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!