Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért fontosabb a nőknek az izom, mint az ész?
Jézusom, ki akarja, hogy a pasija bárkit megkéseljen vagy lelőjön? :D
Nem fontosabb a nőknek az izom mint az ész, csak te általánosítasz. Van amelyik nőnek ez fontos, van amelyiknek az. Az izmos férfi test azért egyáltalán nem megvetendő esztétikai szempontból. Igen, és erőt meg egészséget is sugároz a tulajdonosáról. Most nem az izompacsirtákra gondolok, mindenkinek más testfelépítés tetszik. Fontosabb, hogy intelligens is legyen egy férfi, de emellett azért tetsszen külsőre is. Én az ízlésesen izmos férfiakat részesítem előnyben ha csak a külsőt nézem, de a mostani barátom az például még messze van ettől. Nem egy izomgalamb egyáltalán, kicsit még vékonyka is. De okos:) Az számít azért, hogy fontos legyen neki a sport, a testmozgás. A lusta, túlsúlyos férfiak nem jönnek be, lehetnek akármilyen okosak. Nyerő páros: egészséges, szép test+legalább átlagos intelligencia (a felső határ környékén). Van azért még egy pár tényező, de ezek közül egyik sem a felépített izom mennyisége.
Azt te gondolod hogy régen küzdeni kellett, ilyen csak a romantikus filmekben gyakori, annak idején a háborús katonák békeidőben bementek szórakozni egy helyre, és had ne mondjam nem kellett törniük magukat.
Izom alatt meg nem rögtön a testépítő fizikumot kell érteni, hanem egy átlagos mindennapi használatra is alkalmazható felépítést.
Könnyű sértegetni az izmosságot, közbe meg ott áll a lehetőség mindenkinek akinek két keze/két lába. csak sokan lusták, szenvedni.
21/F
Ne általánosíts. Nekem nem kell az izompacsirta segggfej, de az sem, hogy jól tanuljon. Engem nem érdekel, hányas tanuló, ahogy az sem, hogy hány kilót tud felemelni. Nekem az értelem számít, meg az, hogy legyen humora, és hogy lehessen vele beszélgetni. Én már megtaláltam az ilyen srácot. Kár, hogy még csak barátként tekint rám :/ .
14L
8-as pont a hozzád hasonló eszetlenekre gondolok. És vajon mért általánosítás?
"a nők mégis az izmos férfiakat veszik észre INKÁBB..."
Nem azt írtam, hogy az összes nő. Értelmezni kellene a szöveget te észlény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!