Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mell kérdés! Ezek, vagy inkább szilikon? (kép)
Nem vagyok megelégedve a melleimmel és elhatároztam, hogy teszek ellene. Viszont annyit olvastam itt a kommentekben, hogy a férfiak nagy része ki nem állhatja a szilikon melleket, hogy elbizonytalanodtam.
Így arc és név nélkül meg merlek titeket kérdezni. Kérlek, adjatok tanácsot! Melyik lenne jobb? A természetes (képen látható) vagy szilikon?
Életkort írjatok, kérlek.
Köszönöm!
Jók ezek :)
Nekem is ilyesmik vannak, kicsit lógósak ugyan, de legalább eredetik.
Bi 19/N
Szerintem teljesen okés a mell, nem is kicsi. Ilyen egy természetes mell. Hahó! Még is mit vársz?? A médiahatás már megint befigyelt...
Amúgy szerintem szilikon nélkül is lehet végezni mellformálást, esetleg majd... 10 év múlva. Az nem jó?
várom a herefelvarrás divatba kerülését :DDD
ne műttesd meg!
30+F
Ha végül a műtét mellett döntesz, az is egy jó megoldás lehet, hogy mindenféle szilikon nélkül csak kicsit felvarrják.
Úgy semmiféle műanyag nem kerül beléd, ami amúgy totál fölösleges is, mert nem kicsi a melled, és a férfiak se szeretik a nagy melleket.
Az alakja sokkal fontosabb, de ahhoz meg pont nem kell szilikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!