Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mell kérdés! Ezek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mell kérdés! Ezek, vagy inkább szilikon? (kép)

Figyelt kérdés

Nem vagyok megelégedve a melleimmel és elhatároztam, hogy teszek ellene. Viszont annyit olvastam itt a kommentekben, hogy a férfiak nagy része ki nem állhatja a szilikon melleket, hogy elbizonytalanodtam.

Így arc és név nélkül meg merlek titeket kérdezni. Kérlek, adjatok tanácsot! Melyik lenne jobb? A természetes (képen látható) vagy szilikon?

[link]

Életkort írjatok, kérlek.

Köszönöm!

2014. jan. 19. 16:38
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
23%
Ha nekem ilyen melleim lennének, őszintén én is elbizonytalanodnék. A szilikonnal nem is az a baj, hogy a pasik nem szeretik, ki nem szarja le azt, hogy a pasik mit szeretnek? Magadnak felelj meg, ne másnak, meg a pasiknak. Szóval nem ez a fő gond, hanem az, hogy a szilikon a mellbe eléggé kockázatos. Idők során kifolyhat, rákot okozhat, elfertőződhet, stb stb... én leginkább ettől félnék, nem a pasik véleményétől a szilikon mellről.
2014. jan. 19. 16:52
 12/35 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, akik szerint ez nagyon lóg, ők nem igazán találkoztak mellekkel mondjuk 18 év fölött. Bizony, ez normális. Nem húde lógós eset.

Csak mondjuk lehet, hogy akiknek ilyen a melle, már nem is mutogatják, mert annyira befolyásolja gondolkodásmódjukat a sok... behatás.

Ha az enyém lenne, nem tennék vele semmit. De ha te ezen nem tudsz felülkerekedni... ez a te melled, nem az enyém.

22L

2014. jan. 19. 16:59
 13/35 tevetke ***** válasza:

Én előbb edzéssel próbálnék formálni rajta! Nagyon is hatásos lehet, ha van hozzá kitartásod, hogy rendszeresen járj edzeni. Ha ez sem elég, akkor sem kell feltétlen egyből szilikon cickókat csináltatni, elég a felvarrás is. Gondolom olcsóbb is és nem is kelt természetellenes hatást...

25N

2014. jan. 19. 17:03
 14/35 anonim ***** válasza:
Ez meg van ereszkedve, úgyhogy nem csak "szilikonozást" kíván. Néztem ilyenről képeket: ilyenkor rendesen belevágnak, a melkbimbót körbe, és lekapják, sőt, a mellbimbó aljától lefelé is lesz egy vágás. Az meg kibsztt ronda.
2014. jan. 19. 17:04
 15/35 anonim ***** válasza:

Inkább ez, mint a szilikon. Egyébként semmi baj nincs velük.

3X F

2014. jan. 19. 17:05
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint a mostani melleid sokkal inkább tudnám szeretgetni mintha rábukkannék valami felfujt heges labdacsokra. 32/F
2014. jan. 19. 17:10
 17/35 moneyrunnin@ ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. jan. 19. 17:41
 18/35 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok,úgyhogy gondolom nem lesz annyira mérvadó a válaszom... De azért csak elmondom,hogy igaz,hogy picit lógnak a cicijeid,de a szilikont viszont ellenzem... De egy mellfelvarrástól nagyon szépek lennének,mert méretileg rendben vagy,formája is szép és a felvarrás után mégse lesz műanyag a cicid... Nekem ez a véleményem :)
2014. jan. 19. 17:47
 19/35 anonim válasza:

Nagyon jó így ahogy van.Szépek :)

25F

2014. jan. 19. 18:05
 20/35 anonim ***** válasza:
nem vészesen rossz a melled, de, ha TE jobban éreznéd magad, és nagyobb lenne az önbizalmad + még meg is van rá a pénzed, akkor csináltasd meg! de kérd ki az orvos véleményét, és ne akarj hatalmast, csak a testalkatodhoz illőt
2014. jan. 20. 01:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!