Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen testalkatod van? És a neked tetsző testalkatok milyenek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 18:08
11/21 Play the game válasza:
Azthiszem homokóra alkatom van. (Széles a csípőm.) Régen nem szerettem de már megbarátkoztam vele. :)
A pasiknál a lényeg hogy ne legyen csont, és bőr, vagy kövér.
12/21 anonim válasza:
normálisnak mondható (valaha sportolt :DD) átlagosan magas vagyok (szélesebb hát, váll, pulcsiban még nem látszik a hasam :D). És a nagy seggű, hasas, csöcsös, (nálam) husisabb csajok tetszenek, addig amíg még nőiesnek mondható. Nálam vékonyabbak, vagy modellek nagyon nem.
28/f
13/21 anonim válasza:
Végre egy normális pasi ! KÖszi 12-es!!!!!! ;D
14/21 anonim válasza:
Vékony vagyok átlag magas és a husib csajok jönnek be
15/21 anonim válasza:
a kövér lányok hurkái a prolik játékszerei.
16/21 anonim válasza:
vékony-átlagos vagyok, és a magas, vékonyabb fiúk jönnek be:)
17/21 anonim válasza:
Nekem sportos homokóra testalkatom van.:)
18/21 anonim válasza:
Előző vagyok, fiúknál nekem nagyon tetszik a széles váll és hát, az olyan magabiztos.:)
19/21 anonim válasza:
Körte alakom van, nagy, és szerencsére formás fenékkel. Van rajtam néhány kiló plusz, de nem vészes.
Bármilyen testalkattal meg tudok barátkozni, kivéve ha nagyon sovány vagy túl hájas. Legújabb kedvencem nekem is a széles váll :)
20/21 anonim válasza:
Húsos nő vagyok és az izmos,kigyurt padok jönnek be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!