Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha a nektek tetsző lány új frizurát vágat, de nem tetszik nektek, az rontja a lány esélyeit?
Igen, tudom, hogy mennyire piti problémának tűnik. (Na jó, az is..) De csak azért kérdezem, mert félek, hogy lerontom az esélyeimet a férfinál, aki tetszik. Mostanában elkezdtek alakulni a dolgok, kezdünk közelebb kerülni egymáshoz.
Szerintetek?
nemtom, én nem vagyok ilyen régimódi, nekem tetszik, ha egy lánynak modern divatos frizurája van. DE
1) az a lényeg h magadnak tetsszél mer akkor a kisugárzásod jobb és a csávóka ezt fogja értékelni
2) komolyan nyomulnál egy fiúra aki a haja alapján választ lányt? :D
(am milyen hajat szeretnél? kopaszt azért ne :P)
20/F
Na, volt ilyen meg olyan válasz is, nem is egy, az összeset köszönöm! :)
A helyzet az, hogy most hosszú, hullámos barna hajam van, de mivel magas a homlokom, így úgy terveztem, hogy frufrut vágatok (olyasmit, mint ami most van Taylor Swift-nek, ha valaki így könnyebben betájolja, milyenre gondolok, most hirtelen az ő haja ugrott be :)).
Nem tudom, hogy tetszene-e neki, ha ő nem lenne, valószínűleg levágatnám, de így meg mi van, ha csak magam ellen dolgozok... De ha meg tetszik neki, az meg hátha segítene :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!