Fogalmazást kell írni. De minek?! Kaptam egy nekem nem tetsző ajándékot. Megmondom az illetőnek akitől kartam hogy nem tetszik? Miért? Miért nem?
Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 16:18
1/8 anonim válasza:
Pedig ez igen egyszerű nem kell hozzá nagy agy.
2/8 anonim válasza:
Írjuk meg helyetted a fogalmazást?
Vagy milyen segítséget vársz?
3/8 A kérdező kommentje:
nem azt kérem hogy írják meg helyettem hanem vmiféle támpontot hogy hogyan kezdjem el....
2010. jan. 11. 16:39
4/8 A kérdező kommentje:
nem olyasmire gondolok, hogy igen mert olyan bunkó paraszt hogy azt a szemébe kell mondani...
vagy nem ilyenre... hogy: nemmondom meg neki mert épp olyan bunkó mert mindent elmond az anyjának aki tovább adja az oszfőnek...
2010. jan. 11. 16:51
5/8 A kérdező kommentje:
hanem olyasmire hogy igen/nem mert... az ilyen meg olyan érzés....
2010. jan. 11. 16:52
6/8 anonim válasza:
Ne mondd meg neki, hogy nem tetszik csak írj egy jellemzést az ajándékról, hogy miért nem tetszik, mi lett volna jobb ajándék, de végül is azért nem olyan rossz ajándék hiszen van ez meg az a jó oldala. És a végére odaírhatod, hogy azért reméled legközelebb jobb ajándékot kapsz tőle, de azért értékeled, hogy gondolt rád.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a jobbnál jobb ötleteket... ha vmi kérdésem lessz ne várjátok hogy írok... majd megoldom vhogy... további jó írkálást....
2010. jan. 11. 17:27
8/8 anonim válasza:
Mi a f@szt picsogsz, az utolsó válaszoló SEGÍTETT, te birka. Megírta, hogy kezdj hozzá. Nem? Vagy a pöttömnyi agyaddal 3 mondatnál hosszabb szöveget nem tudsz értelmezni? Kis pics@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!