Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a számomra kevésbé tetsző egyedeknek tetszek? 16/F
EGYEDEKNEK. xddd
Egyébként, mert te sem lehetsz egy álompasi.
Túl nagy az elvárásod magadhoz képest.
de ha vársz egyszer úgyis jön egy neked tetsző akinek te is bejössz.
Ez így szokott lenni.
Ha külső megjelenés (K), belső értékek (B), egzisztencia (E) alapján ha mondjuk tízes skálán a csajoknál 7 pontos vagy, akkor 9-10 pontos csajok nem fognak utánad érdeklődni, kicsit kompromisszumot kell kötnöd (külső, belső értékek, egzisztencia átlaga legyen hozzád illő).
Az utolsó kommentelő úgy értette, hogy ne legyenek nagy elvárásaid és légy hálás a sorsnak ha egy átlagos lány egyáltalán felfigyel rád. Álompasi vagy l*zer? E kettőt az választja el hogy mennyit foglalkozol magaddal. Mind a lelket mind a testet edzeni kell, karban kell tartani. Én is amíg nem kezdtem el gyúrni én voltam a l*zer aki maximum a tehénfejű 120 kilós Betty-nek jött csak be. :DD
Na jó... térjünk rá a ne törődj bele abba amit kapsz témára. Az előző bekezdésben levő mondatot verd ki a fejedből és ez legyen előtted: "Megkapom amit akarok, kerüljön bármibe."
Nézd meg mi jön be azoknak a csajoknak, akik tetszenek neked. Van akinek az extrém haj jön be csináltasd meg. Van akinek a kigyúrt test, gyúrd ki magad. Van akinek a szép arcbőr és a lányos külső... kozmetikus... ha nem, jön be nekik a vastag szemöldök akkor szedess ki belőle. Sokan leb*ziznak lehet, de ahogyan a pasik úgy a csajok is nem attól lesznek jó csajok hogy nem tesznek magukért semmit.
Nem úgy kell hozá állni a témához hogy én vagyok a Jani farmerban, hallgatom a Techno-t aztán teccő gyere legyé a csajom. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!