Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a számomra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a számomra kevésbé tetsző egyedeknek tetszek? 16/F

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen ez gyakorta van így van neked csak várni kell, hogy ne így legyen.
2013. szept. 11. 15:57
 2/7 Tibohr ***** válasza:
Ebben a korban ez még így megy, a fiatal egyedek ugyanis hordába tömörülnek és Arnold Swarczenegerről álmodoznak! :D
2013. szept. 11. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:

EGYEDEKNEK. xddd

Egyébként, mert te sem lehetsz egy álompasi.

2013. szept. 11. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
hát talán nem ártana megismerned, mert ha nem illetek össze akkor ez van, de ha mégis akkor azért kár lenne lemaradni
2013. szept. 11. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Túl nagy az elvárásod magadhoz képest.

de ha vársz egyszer úgyis jön egy neked tetsző akinek te is bejössz.

2013. szept. 11. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez így szokott lenni.

Ha külső megjelenés (K), belső értékek (B), egzisztencia (E) alapján ha mondjuk tízes skálán a csajoknál 7 pontos vagy, akkor 9-10 pontos csajok nem fognak utánad érdeklődni, kicsit kompromisszumot kell kötnöd (külső, belső értékek, egzisztencia átlaga legyen hozzád illő).

2013. szept. 11. 16:16
 7/7 anonim válasza:
59%

Az utolsó kommentelő úgy értette, hogy ne legyenek nagy elvárásaid és légy hálás a sorsnak ha egy átlagos lány egyáltalán felfigyel rád. Álompasi vagy l*zer? E kettőt az választja el hogy mennyit foglalkozol magaddal. Mind a lelket mind a testet edzeni kell, karban kell tartani. Én is amíg nem kezdtem el gyúrni én voltam a l*zer aki maximum a tehénfejű 120 kilós Betty-nek jött csak be. :DD

Na jó... térjünk rá a ne törődj bele abba amit kapsz témára. Az előző bekezdésben levő mondatot verd ki a fejedből és ez legyen előtted: "Megkapom amit akarok, kerüljön bármibe."

Nézd meg mi jön be azoknak a csajoknak, akik tetszenek neked. Van akinek az extrém haj jön be csináltasd meg. Van akinek a kigyúrt test, gyúrd ki magad. Van akinek a szép arcbőr és a lányos külső... kozmetikus... ha nem, jön be nekik a vastag szemöldök akkor szedess ki belőle. Sokan leb*ziznak lehet, de ahogyan a pasik úgy a csajok is nem attól lesznek jó csajok hogy nem tesznek magukért semmit.

Nem úgy kell hozá állni a témához hogy én vagyok a Jani farmerban, hallgatom a Techno-t aztán teccő gyere legyé a csajom. :DD

2013. okt. 16. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!