Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nekem tetsző személyiségű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nekem tetsző személyiségű lányokat miért mindig valaki más dugja?

Figyelt kérdés
Szerintetek hagytak egyáltalán valakit nekem is?
2014. jan. 8. 17:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Majd ha felnősz kapsz te is!
2014. jan. 8. 17:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem :D
2014. jan. 8. 17:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
mert a neked tetsző személyiségű lányok más tetszését is elnyerik!
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom, az a "más" nemcsak dugja, hanem értékeli is. Ha valaki iránt többet is érzel majd, nem csupán bejön, észre fogja venni. Türelem kérdése. Hány éves vagy, hogy ennyire kétségbe vagy esve? :)
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem hagytak, mert egy gyökér kisfiú vagy. Majd ha nagy és okos leszel, talán jut neked is valaki.
2014. jan. 8. 17:09
 6/12 anonim ***** válasza:
mert kevés a pszichopata leányzó!
2014. jan. 8. 17:10
 7/12 anonim ***** válasza:
minő kegyetlen világ.,
2014. jan. 8. 17:11
 8/12 anonim ***** válasza:
59%

4-es,re reagálnék:

"Gondolom, az a "más" nemcsak dugja, hanem értékeli is. Ha valaki iránt többet is érzel majd, nem csupán bejön, észre fogja venni. Türelem kérdése. Hány éves vagy, hogy ennyire kétségbe vagy esve? :)"

Mit jelent szerinted értékelni valalkit? Miből szűrted le, hogy a kérdező épp nem értékelné a nőt? Mert rengeteg gyökér kamus eleinte megjátssza a hős szerelmest, majd ha megkapja a nőt szexre, akkor tovább áll. Ők értékelik? Mi a különbség akkor azok közt, akik felmerik fedni kétségeiket, lásd kérdező és a színészek közt, akik eleinte értékelik aztán lelépnek szó nélkül? Valahol igaz, jogos a felvetése. Én is az ő helyzetében vagyok épp.

2014. jan. 8. 17:17
 9/12 anonim ***** válasza:
8-nál a pont, a helyzet amúgy majdnem mindenkinél így van, aki bejön azt más dugja.
2014. jan. 8. 17:26
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
8-as! Nem mondtam, hogy nem értékelte, de úgy vettem ki abból, amit írt, hogy nem volt esélye közelebb kerülni hozzájuk. Vagyis tetszett bennük valami neki, de nem tudhatja, hogy pl. az illető lányok mennyire feleltek volna meg az elképzeléseinek. Illetve a "mindig valaki más dugja" kicsit furcsán hangzik. Nem tudhatom biztosan, de kicsit úgy hangzik, mintha szexkapcsolat lenne csupán. Bocsi, ha tévedek. (4.)
2014. jan. 8. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!