Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek az ilyen személyiségű lányokról?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, aki kicsit művészlélek, rengeteget gondolkodik, és iskolában (meg amikor kell), akkor nagyon csendes, de látszik, hogy az agyában nyüzsgés van.van egy másik oldala is, amiről nem sokan tudnak, amikor bulizik, és a barátaival van. Szabad, nem vet meg semmiféle káros szenvedélyt sem, aztán hétköznap ismét visszatér. Igazán csak nagyon kevesen ismerik, sosem tudod mit érez vagy gondol.. Egyébként nagyon okos, értelmes, sok mindenhez ért, például nagyon jól fogalmaz, nagyon jó nyelvéréke és szépérzéke van, és szinte bármiről lehet vele őszintén beszélgetni, ha sikerül a bizalmába férkőznöd.. Nem kétszínűsködik, nem beszél ki senkit. Azzal beszélget, aki szimpatikus neki, úgy általánosságban. Szexuálisan túlfűtött. Szerintetek?
2013. szept. 19. 16:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ilyen nem létezik. Vagy ha igen akkor csúnya
2013. szept. 19. 16:44
 2/15 anonim ***** válasza:
Álom! :D
 3/15 anonim ***** válasza:
Persze még jobb ha a külseje is szép.
 4/15 anonim ***** válasza:

mi lenne, semmi :D

a legjobbat hagytad végére? :D

2013. szept. 19. 16:45
 5/15 anonim ***** válasza:
Nálam a káros szenvedély dolog az nem tetszik, úgyhogy így bármilyen jó csaj is legyen, nálam bebukott! Káros szenvedélyre semmi szükség!
 6/15 A kérdező kommentje:

Gyönyörű. Ezt komolyan mondom.

Létezik! Hogyne létezne.. Csak nem tudom, hogyan szerezhetném meg XD

7/15 anonim ***** válasza:
A rossz tulajdonságok hol vannak? Ebből kiindulva nekem nem kellene... Egy beképzelt, magát művésznek gondoló kis liba.:D
 8/15 anonim ***** válasza:
Ilyen max. a mesékben van...
2013. szept. 19. 16:48
 9/15 A kérdező kommentje:

Hát szerintem a káros szenvedély elég rossz tulajdonság. Egyébként távolságtartó, nem annyira nyitott, bizalmatlan, néha makacs, ja, és néha idegesítő, hogy olyan, mintha mindent tudna rólam, vagy mintha olvasna a gondolataimban.

Utolsó: miért gondolod ezt róla? :D Ki mondta, hogy ő magát művésznek tartja? Nem értem az összefüggést, de azért köszönöm.

2013. szept. 19. 16:48
 10/15 A kérdező kommentje:
Bocs, #7-nek írtam
2013. szept. 19. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!